(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Patentti- ja rekisterihallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Haemme kahta lakimiestä vakituisiin virkoihin Yritykset ja yhteisöt -tulosalueen oikeudellisen yksikön laki- ja laatutiimeihin.

Lakitiimin lakimiehenä keskeisiä tehtäviäsi ovat asiakaspalvelu kaupparekisteriasioissa sekä lausuntojen ja kirjelmien valmistelu tuomioistuinasioissa ja lainsäädäntömuutoksissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakasohjeistuksen laatiminen, sisäiset ja ulkoiset koulutustehtävät sekä toimiminen juridisena asiantuntijana tulosalueen kehitysprojekteissa.

Laatutiimin lakimiehenä keskeisiä tehtäviäsi ovat kaupparekisteritietojen oikeellisuuden valvonta, yritykset ja yhteisöt –tulosalueen tietosuoja-asiat sekä sopimus- ja hankinta-asiat.

Parhaat edellytykset tehtävien hoitamiselle antaa ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta yhtiöoikeudesta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja hyvään asiakaspalveluun. Laatutiimissä tehtävän hoitoa edesauttaa lisäksi kokemus tietosuoja- ja/tai sopimusoikeudesta sekä hankintalainsäädännön tuntemus. Valtion virkamiehiltä vaadittavien molempien kotimaisten kielten taidon lisäksi tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa.

Lakimiehen tehtävät sijoittuvat PRH:n vaativuustasolle 11 – 13 (2930,61 – 3645,81 €/kk). Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Mainitse hakemuksessasi, kumpaan tehtävistä haet.

Virat pyritään täyttämään 1.8.2018 lukien tai sopimuksen mukaan.  Lisätietoja tehtävistä antavat johtava lakimies Jouko Koitto (lakitiimi) p. 029 509 5550 ja tiimiesimies Franck Mertens (laatutiimi) p. 029 509 5212. Tietoa PRH:sta on saatavissa myös viraston kotisivuilta www.prh.fi.

Liity asiantuntevaan ja tehokkaaseen joukkoomme – lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtäviin Valtiolle.fi:ssä viimeistään 13.6.2018!