(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Vakuutusosakeyhtiö Garantia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Takauksilla huolehdimme asiakkaidemme rahoituksen saatavuudesta ilman, että annamme heille lainaa. Riski on kuitenkin sama kuin lainanannossa, joten toimintamme ydin on ymmärtää ne velvoitteet, joita takaamme. Tämän ymmärryksen saavuttaminen edellyttää monesti juridista osaamista, mistä syystä lakimiehemme ovat läheisesti mukana päivittäisessä liiketoiminnassamme. Tehtävän kautta saat monipuolisen ja laaja-alaisen näkymän rahoitusjuridiikkaan sekä velka- että pääomamarkkinapuolella. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua rahoitusalaan alkeista lähtien ja autamme sinua pitkäjänteisesti kehittymään asiantuntijaksi.

Lakimiehenä toimit osana Lakiasiat ja vakuutuskannanhoito –yksikköämme yhdessä lakiasiainjohtajan, kahden muun kokeneemman lakimiehen ja kolmen rahoitusasiantuntijan kanssa. Yksikkö vastaa yhtiön lakiasioista, myynnin tukemisesta, vakuutusdokumentaation laadinnasta ja säilyttämisestä sekä asiakas- ja vakuutuskantaan liittyvien tietojen ylläpitämisestä.

Tehtäviisi kuuluu rahoitusasiantuntijoiden avustaminen oikeudellista osaamista vaativissa päivittäiseen liiketoimintaamme liittyvissä asioissa. Olet yhdessä kahden muun lakimiehemme kanssa keskeisessä roolissa takausjärjestelyihin liittyvien asiakassopimustemme laatimisessa sekä korvaustoimintaan ja perintätoimenpiteisiin liittyvän juridiikan hoitamisessa.

Tehtävässä toimiminen edellyttää kiinnostusta rahoitusmarkkinoista ja yritysrahoituksesta, sekä kokemusta sopimusten laadinnasta. Olet juuri valmistumassa tai sinulla on jo ylempi oikeustieteellinen koulutus (OTM) ja mielellään lyhyt työkokemus rahoitusalalta ja/tai asianajotoimistosta. Luemme eduksi myös tuntemuksen rakennusjuridiikasta ja vakuuksista. Osaat ilmaista itsesi selkeästi ja ytimekkäästi.  Haluat ymmärtää detaljit, mutta et juutu niihin, vaan pyrit ratkaisuihin. Ennen kaikkea meille on tärkeää, että olet hyvä tyyppi niin omasta kuin muidenkin mielestä!

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkapyyntöineen viimeistään 28.5.2018 oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuukka Fabritius, 0400 370 581.