(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Turun Seudun Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Haemme nyt

Lakimiestä

hoitamaan asiakkaidemme toimeksiantoja keskittyen pääasiassa perhe- ja perintöoikeudellisiin toimeksiantoihin. Tehtävään sisältyy myös henkilöasiakasjuridiikkaan liittyvien asioiden neuvontaa ja koulutusta. Lisäksi osallistut asiantuntijana sijoittaja-asiakkaidemme monipuoliseen juridiseen neuvontaan. Arvostamme kykyä nähdä asiakkaan finanssipalvelut kokonaisuutena ja kiinnostusta varallisuudenhoitoon liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin. 

Työssä onnistuminen edellyttää asiakassuuntautunutta ja tavoitteellista työskentelytapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja esiintymiskykyä. Sinulla on OTM-tutkinto sekä mielellään kokemusta pankkilakimiehen tehtävistä tai muuta vastaavaa kokemusta esim. asianajotoiminnasta. Kaksikielisenä pankkina arvostamme erityisesti, että pystyt tarjoamaan asiantuntemustasi myös ruotsinkielisille asiakkaillemme.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, yritteliään ja tuloshakuisen tiimin tuen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä edelleen asiantuntijana.

Lisätietoja mielenkiintoisesta tehtävästä lakiasiainpäällikkö Sanna Tähkäpäältä, puh. 010 2569 045 ja 050 5880 237 (tavoitettavissa varmimmin 23.5.2018 klo 13.30-15, 26.4.2018 klo 9-11.

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OPn Uramahdollisuudet- sivuston kautta viimeistään 6.5.2018.