(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Lakiasiaintiimimme etsii vahvistuksekseen liiketoimintalähtöistä 
LAKIMIESTÄ

Tehtäviisi kuuluvat konsernin monipuoliset yritysjuridiset tehtävät liittyen mm. sopimus- ja yhtiöoikeuteen,  yritysjärjestelyihin, tietosuojaan, julkisiin hankintoihin ja vahingonkorvausoikeudellisiin tehtäviin. Olet proaktiivinen tiimipelaaja, jolla on halua kehittää toimintaa pitkäjänteisesti yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. Raportoit tehtävässäsi lakiasiainjohtajalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian pääkonttorillamme Helsingin Pitäjänmäessä.

Ylemmän oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon lisäksi sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus yritysjuridiikkaan liittyvistä tehtävistä asianajotoimistossa tai yrityksessä. Olet vahva asiantuntija sopimusoikeuteen liittyvissä asioissa. Arvostamme myös aiempaa kokemusta yritysjärjestelyistä. Tuotat laadukasta juridista tekstiä, olet vakuuttava ja pystyt kääntämään juristikielen kaikkien ymmärtämään muotoon. Työskentelet lisäksi vastuuntuntoisesti ja nautit toimeksiantojen itsenäisestä hoitamisesta.

Toiveissamme on, että sinulla on kova halu kehittyä monipuolisena osaajana ja pyrit jatkuvasti etsimään uusia näkökulmia. Tuot meille lisäarvoa sillä, että et näe juridiikkaa vain sääntelynä, vaan työkaluna tuottaa kilpailuetua liiketoimintaan. Kykenet neuvottelemaan sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme vastuullisen työn tulevaisuuden liiketoimintaympäristössä pörssiyhtiössä. Perehdytämme sinut hyvin ja tuemme kehittymistäsi mukavassa tiimissämme. Pienessä tiimissämme pääset tekemään laajasti erilaisia yhtiömme liiketoimintaan liittyviä toimeksiantoja ja siten kehittymään yritysjuridiikan moniosaajaksi.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.4.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Sirpa Huopalainen, p. 040 596 5241.