(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Haemme HKL:lle vakinaiseen työsuhteeseen

LAKIMIESTÄ

Lakimiehenä toimit avustajana oikeudellisissa toimeksiannoissa, kilpailuttamis- ja sopimusasioissa ja sopimushallinnon tehtävissä ja laadit lainopillista asiantuntemusta vaativia lausuntoja. Sekä lisäksi hoidat laitoksen vahingonkorvauksiin liittyviä ja muita oikeudenkäyntiasioita.

Edellytämme tehtävään valittavalta oikeustieteen maisterin tutkintoa ja erinomaista suomen sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi työlainsäädännön osaamista, erinomaista loogista päättelykykyä sekä kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun. Hankit ja sovellat tietoa sujuvasti ja kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja tarvittaessa käyt neuvotteluja myös englannin kielellä. Hakijan eduksi katsotaan oikeus toimia luvan saaneena oikeudenkäyntiavustajana (lupalakimies).

Tarjoamme vakituisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän ammattitaitoisessa tiimissä. Tehtävän lopullinen sisältö ja palkkaus määräytyvät valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi 23.4.2018 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-31-18 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Rain Mutka, p. 09 310 35108 maanantaina 16.4. klo 9.30-11.00.

HKL - Kaupungin paras liike

 

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.