(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Helsinki

Haemme sopimus- ja rakennusjuridiikkaan perehtynyttä lakimiestä tukemaan Caverionin Suomen Divisioonan liiketoimintaa. Mikäli olet oikeustieteen maisteri, koet yritysjuridisen tehtäväkentän ja sopimusjuridiikan omaksi alueeksesi ja näet sen tuoman arvon liiketoiminnalle, saatat olla etsimämme henkilö.

Lakimiehen tehtäviin Caverionilla kuuluu pääasiassa projekti- ja palveluliiketoiminnan sopimuksiin liittyvät juridiset kysymykset. Analysoit myös liiketoiminnan kanssa sopimuksiin liittyviä riskejä, löydät niihin hallintakeinot sekä neuvot ja tuet liiketoimintaa toimistolla ja työmaalla. Osallistut vaativiin sopimusneuvotteluihin (esim. urakkaneuvottelut) sekä vahinko- ja riitatapausten selvittelyyn. Vastaat myös sopimusoikeuteen ja projektien sopimusriskien hallintaan liittyvästä koulutuksesta yhtiön sisällä sekä vastaat osaltasi ulkopuolisten asianajopalveluiden käytöstä.

Kokemus vastaavista tehtävistä sekä urakkamaailman ja sen kaupallisten mallien tuntemus lasketaan eduksesi. Sinulla on lisäksi hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja osaat tuoda oman näkökulmasi rakentavasti esille. Kykenet itsenäiseen, oma-aloitteiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn ja omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn.

Arvostamme myös kokemusta compliance- sekä henkilötietoasioiden hoitamisesta sekä halua olla osana niiden jalkauttamisessa yhtiön sisällä. Eduksi lasketaan myös työmaakokemus. Odotamme sinulta myös hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Raportoit tehtävässäsi divisioonan lakiasioista vastaavalle lakimiehelle.

Lisätietoja tehtävästä antavat VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 (ei erillisiä soittoaikoja) tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi sekä Caverion Suomi Oy:n vastaava lakimies Joachim Lindholm p. 044 550 1037 (soittoajat 15., 22. ja 29.3. klo 13- 15).

Hae tehtävää 30.3.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si liitetiedostona kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.#LI-TN1