(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Haemme Olkiluotoon

LAKIMIESTÄ

Haluatko mukaan dynaamiseen lakiasiantiimiimme, jossa toimit tiimin osana juridisena asiantuntijana. Sinulle sopimukset ovat arkipäivää, joiden parissa viihdyt. Tehtävässäsi neuvottelet, laaadit sekä hallinnoit yhteistyössä TVO-konsernin hankinnan ja teknisten asiantuntijoiden kanssa TVO-konsernin sopimuskantaa.

Koulutustodistustesi joukosta löytyy oikeustieteen maisterin tai kandidaatin paperit ja kotimaisten kielien rinnalla englanti taittuu sujuvasti. Yliopiston jälkeen olet saanut lisäoppia esim. asianajotoimistossa tai in-house-juristina teollisuusyrityksessä.

Jos olet valmis hyppäämään uusiin haasteisiin, olet etsimämme henkilö jos:

  • OIKEA ASENNE. Olet proaktiivinen, tartut toimeen, työskentelet tavoiteorientoituneesti sekä sinulla on kyky ja halu omaksua nopeasti laajoja kokonaisuuksia.
  • ISON ORGANISAATION LAINALAISUUDET. Ymmärrät millä tavoin korkean turvallisuuskulttuurin ja sääntelyn alla toimiva organisaatio toimii ja mitä sisältyy sanojen "Compliance" ja "Code Of Conduct" taakse.
  • OSAAMINEN KOHDALLAAN. Aikaisemmissa tehtävissäsi olet saanut näyttää osaamistasi tuloksellisesti esim. projektisopimuksien ja/tai kansainvälisten ostosopimuksien maailmassa. Sinulla on projektisopimusten erityisosaamista ja näyttöjä tältä alalta. Myös muu osaaminen on kohdallaan ja osaat hyödyntää sitä poikkitieteellisesti.
  • NEUVOTTELUTAIDOT. Olet  itsenäinen, aloitekykyinen ja asioihin nopeasti reagoiva, mutta hankalinkaan sopimusneuvottelu ei kaada pitkäjänteisyyttäsi ja kykyäsi viedä asioita päätökseen. Vaikka tarvittaessa olet sopimusneuvotteluissa tiukka, osaat kuunnella myös vastapuolta ja omaat rakentavan ja positiivisen kommunikointityylin.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

  • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa
  • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon. Lakiasiaintiimimme on aidosti arvostettu osa TVO-konsernia ja osaamistamme arvostetaan laajasti yrityksen sisällä ja sen ulkopuolella. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Lakiasiat-osaamiskeskuksen päällikkö ja päälakimies Ulla-Maija Moisio (050-5974819). Puhelinyhteydenotot 23.2. mennessä.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 2.3.2018 mennessä.