(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Form of employment: Full time, Regular
Locations: Espoo, Finland
Job area: Legal, IPR and QEHS
Application period: Wednesday, February 07, 2018 - Wednesday, February 28, 2018

 

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on Pohjoismaiden johtava tutkimus- ja teknologiayritys. Käytämme vuosittain 4,000,000 tuntia aivotyötä kehittääksemme uusia teknologisia ratkaisuja. Meillä tulet ratkaisemaan haasteita yhdessä eri puolilta maailmaa tulevien asiakkaidemme ja partnereidemme kanssa. Tarjoamme kannustavan ja innovatiivisen työympäristön, etevät kollegat ja moninaisia urapolkuja.
Etsimme VTT:n lakiasioiden osaavaan ja innostuneeseen tiimiin Espooseen vakituiseen työsuhteeseen lakimiestä.

VTT:n lakiasioissa pääset työskentelemään monipuolisesti tieteen ja teknologian eri alojen parissa yhteistyössä huippuosaajien kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mm. VTT:n tutkimus- ja toimeksiantotoimintaan sekä immateriaalioikeuksien kaupallistamiseen liittyvien sopimusasioiden hoitaminen ja VTT:n tytäryhtiöiden tukeminen lainopillisissa kysymyksissä. Juridisesti tehtävät painottuvat sopimus- ja immateriaalioikeuden alueille, mutta myös yhtiöoikeuteen, tietosuoja- ja hankintajuridiikkaan.

Hakijalta edellytämme oikeustieteellisen tutkinnon (OTK tai OTM) lisäksi erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Voit olla vastavalmistunut tai jo muutaman vuoden työkokemuksen omaava hakija.

Odotamme sinulta

  • joustavaa, innostunutta ja kehittymishaluista asennetta;
  • hyviä neuvottelutaitoja ja liiketoimintalähtöistä ajattelua;
  • intoa tarttua erilaisiin työtehtäviin ja oppia koko ajan uutta; ja
  • halua hoitaa työtäsi itsenäisellä otteella, mutta osana VTT:n lakiasioiden tiimiä.

Työnantajana VTT:llä yhdistyvät kaupallisen yrityksen ja tutkimuslaitoksen hyvät puolet. VTT:llä on yhteiskunnallisesti tärkeä tehtävä Suomessa; teemme työtä, jolla on merkitystä.
VTT:n arvot ja tavoitteet on helppo allekirjoittaa, ja työssämme meitä motivoivat mukavien työkavereiden ja hyvän työilmapiirin lisäksi VTT:n korkeatasoinen osaaminen ja työstään innostunut henkilöstö. Työaikamme ovat joustavat.

Me VTT:llä uskomme, että vaikuttavuutemme rakentuu tieteellisestä ja teknologisesta erinomaisuudesta kaikessa työssämme. Henkilöstömme hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat ensisijaisia prioriteettejamme. VTT:llä olemme osa luovaa ja kansainvälistä työympäristöä.

Lisätietoja antaa Matias Markkanen (Manager, Legal Affairs) matias.markkanen@vtt.fi Puh + 358 40 518 3285. Tavoittaa parhaiten 16.2. klo 10-11 ja 26.2. klo 10-11.