(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
eQ Varainhoito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018eQ:n lakiasiat-tiimiin haetaan lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen.
Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan dynaamisessa työympäristössä varainhoitoalan eturivissä.

Tehtävänäsi on toimia lakimiehenä eQ:n lakiasiat-tiimissä ja hoitaa varainhoitoalaan liittyviä juridisia tehtäviä - erityisesti pääomasijoitusrahastotoimintaan liittyen. Lisäksi hoidettavaksesi kuuluvat yleiset yhtiöoikeudelliset tehtävät sekä valittavasta henkilöstä riippuen mahdollisesti myös arvopaperimarkkinaoikeuteen ja/tai verotukseen liittyvät tehtävät.    

Olet kunnianhimoinen, tarkka sekä analyyttinen ja sinulle on vähintään 1-3 vuoden relevantti työkokemus esimerkiksi rahoitusalan toimijan palveluksessa tai asianajotoimistosta. Eduksesi katsotaan erityisesti aiempi kokemus transaktioista, pääomasijoitustoiminnasta sekä näihin liittyvästä verotuksesta. Koulutuksesi on OTK, OTM tai vastaava. Arvostamme haluasi työskennellä johtavassa varainhoito-organisaatiossa sekä oppia liiketoimintaa.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää englannin kielen hallintaa, luovaa ongelmanratkaisukykyä, kykyä toimia tiimissä sekä hyvät tietotekniset (MS office) valmiudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Surve 050 303 6099, juha.surve(at)eQ.fi

Hakemuksen, ansioluettelon ja palkkatoivomuksen pyydämme lähettämään 1.3.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen juha.surve(at)eQ.fi.