(Poistunut julkaisusta)

Lakimies / Yritysjärjestelyt (M&A)
PwC Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Etsimme nyt yritysjärjestelyihin erikoistunutta lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan Lakipalvelut-ryhmämme M&A Legal -tiimiä.

M&A Legal -tiimimme avustaa asiakkaita yrityskaupoissa ja –järjestelyissä niiden strategisesta suunnittelusta ja strukturoinnista aina täytäntöönpanoon ja sen jälkeisiin toimenpiteisiin asti. Olemme asiakkaidemme tukena niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä yritysostoissa ja –myynneissä, yhteisyritysten perustamisessa sekä pääomasijoituksissa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä yritysjärjestelyjen taloudellisten neuvonantajien ja veroasiantuntijoiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

  • OTM-tutkintoa.
  • 2 - 3 vuoden kokemusta yritysjärjestelyjen parissa työskentelemisestä asianajotoimistosta, yrityslakimiehenä tai muusta asiantuntijaorganisaatiosta.
  • Kokemusta oikeudellisten due diligence -tarkastusten hoitamisesta ja avustamisesta yrityskauppasopimusten ja muun yrityskauppadokumentaation laatimisesta.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olet aidosti kiinnostunut liike-elämästä ja sen kehityksestä ja haluat panostaa hyvään asiakaskokemukseen. Haemme ryhmäämme asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä eri alojen kollegojen kanssa. Motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä ja tartut ennakkoluulottomasti työtehtäviisi. Tarkempi työnimike ja -tehtävä räätälöidään taustasi ja kokemustasosi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia ja hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa vuonna 2019. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Haluatko olla yksi meistä?

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 20.9.2020. Olethan ripeä sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Partner Elina Kumpulainen (044 552 2737 tai elina.kumpulainen@pwc.com).