(Poistunut julkaisusta)

Lakimies / Yritysjärjestelyt (M&A)
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Etsimme nyt yritysjärjestelyihin erikoistunutta lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan Lakipalvelut-ryhmämme M&A Legal-tiimiä. Ota seuraava askel urallasi ja liity osaksi huipputiimiämme!

PwC:n Lakipalvelut-ryhmä on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana ja kasvu jatkuu edelleen. Lakipalvelut-ryhmässä työskentelee Suomessa yli 30 liikejuridiikkaan erikoistunutta lakimiestä. Palvelualueisiimme kuuluvat yrityskaupat ja -järjestelyt, yhtiöoikeus ja corporate governance sekä finanssialan sääntely, pääomasijoittaminen ja rahastot. Lisäksi työskentelemme työoikeuden, tietosuojan, kilpailuoikeuden ja julkisten hankintojen sekä energiatoimialan ja julkisen sektorin hankkeiden parissa.

M&A Legal -tiimimme avustaa asiakkaita yrityskaupoissa ja –järjestelyissä niiden strategisesta suunnittelusta ja strukturoinnista aina täytäntöönpanoon ja sen jälkeisiin toimenpiteisiin asti. Olemme asiakkaidemme tukena niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä yritysostoissa ja –myynneissä, yhteisyritysten perustamisessa sekä pääomasijoituksissa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä yritysjärjestelyjen taloudellisten neuvonantajien ja veroasiantuntijoiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

  • OTM-tutkintoa.
  • Kokemusta yritysjärjestelyjen parissa työskentelemisestä asianajotoimistosta, yrityslakimiehenä tai muusta asiantuntijaorganisaatiosta.
  • Kokemusta oikeudellisten due diligence -tarkastusten hoitamisesta ja avustamisesta yrityskauppasopimusten ja muun yrityskauppadokumentaation laatimisesta.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olet aidosti kiinnostunut liike-elämästä ja sen kehityksestä ja haluat panostaa hyvään asiakaskokemukseen. Haemme ryhmäämme asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä eri alojen kollegojen kanssa. Motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä ja tartut ennakkoluulottomasti työtehtäviisi. Tarkempi työnimike ja -tehtävä räätälöidään taustasi ja kokemustasosi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin palveluihin.

Haluatko olla yksi meistä?

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 15.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Kumpulainen (044 552 2737 tai elina.kumpulainen@pwc.com).