(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, Yhtiöoikeus
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Etsimme yhtiöoikeuteen erikoistunutta lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan Lakipalvelut-ryhmämme Corporate-tiimiä. Ota seuraava askel urallasi ja liity osaksi huipputiimiämme!

PwC:n Lakipalvelut-ryhmässä työskentelee Suomessa hieman yli 30 liikejuridiikkaan erikoistunutta lakimiestä. Asiakkaitamme ovat alojensa johtavat kotimaiset ja kansainväliset yritykset pörssiyhtiöistä perheyrityksiin, yhdistykset, säätiöt sekä julkisyhteisöt. Palveluihimme kuuluvat yrityskaupat ja -järjestelyt, kiinteistötransaktiot, yhtiöoikeus, corporate governance sekä finanssialan sääntely. Lisäksi työskentelemme työoikeuden, tietosuojan, kilpailuoikeuden ja julkisten hankintojen sekä energiatoimialan ja julkisen sektorin hankkeiden parissa. Toimimme myös aktiivisena osana kansainvälistä PwC Legal Network -verkostoamme, johon kuuluu noin 4000 lakimiestä sadassa maassa.

Corporate-tiimimme avustaa asiakkaita monipuolisesti erilaisissa yhtiöoikeudellisissa toimeksiannoissa kuten yritysten perustamisessa, konsernin sisäisissä rakennejärjestelyissä, yhtiön rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä, osakkaiden keskinäisten suhteiden järjestämisessä ja yritystoiminnan lopettamisessa. Tiimin asiantuntijat neuvovat myös yhtiöiden hallituksia ja ylintä johtoa hyvään hallinnointitapaan (corporate governance) sekä esteellisyyteen ja johdon vastuisiin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Lakimiehemme toimivat tiiviissä yhteistyössä veroasiantuntijoiden sekä taloudellisten neuvonantajien kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

  • OTM-tutkintoa,
  • Vähintään 1-2 vuoden kokemusta yhtiöoikeuden parissa työskentelemisestä asianajotoimistosta, yrityslakimiehenä tai muusta asiantuntijaorganisaatiosta ja
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Olet aidosti kiinnostunut liike-elämästä ja sen kehityksestä ja haluat panostaa hyvään asiakaskokemukseen. Haemme ryhmäämme asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä eri alojen kollegojen kanssa. Motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä ja tartut ennakkoluulottomasti työtehtäviisi. Tarkempi työnimike ja -tehtävä räätälöidään taustasi ja kokemustasosi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan kansainvälisessä toimintaympäristössä, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Tukenasi sinulla on mukava, alan huipuista koostuva asiantuntijatiimi ja lisäksi pääset työskentelemään kansainvälisten kollegoidemme kanssa. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -tutkimuksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.2.2020. Olethan ripeä, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Partner Elina Kumpulainen (044 552 2737 tai elina.kumpulainen@pwc.com).