(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, Visma Legal
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019Unelmoitko urasta turkulaisessa lakitoimistossa? Haluatko työskennellä osana raudanlujaa tiimiä ja loistaa riita-asioiden hoitamisessa? Hae lakimieheksi Visma Legalille.


Visma Legal on turkulainen lakitoimisto, jossa työskentelee noin 20 lakiasiantuntijaa. Vahvuutenamme on erityisesti PK-yritysten ja PK-yrittäjien tarpeiden ymmärtäminen. Pyrimme aina huomioimaan kokonaisuuden, sekä yrityksen että yrittäjän kannalta. 


Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Visma Legalille lakimiestä. Pääset työskentelemään vaihtelevien ja mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa, jotka painottuvat yritysten välisiin riita-asioihin. Etsimällämme henkilöllä on aito kiinnostus liikejuridiikkaa kohtaan. Odotamme sinulta ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa ja vähintään 3-5 vuoden työkokemusta riita-asioista. Suoritettu tuomioistuinharjoittelu ja/tai asianajajatutkinto katsotaan tehtävässä eduksi. 


Työotteeltasi olet itsenäinen, mutta myös  tiimissä työskentely on sinulle luontevaa. Arvostamme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joita hyödynnät sekä  asiakassuhteissa että työyhteisön jäsenenä. Kannustamme asiantuntijoitamme sparraamaan toisiaan, sillä olemme huomanneet pääsevämme näin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.


Visma Legalilla pääset osaksi viihtyisää ja dynaamista työyhteisöä. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja sen tueksi tarjoamme laajan työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä järjestämme erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja tapahtumia.  Haluamme tarjota asiantuntijoillemme myös hyvät mahdollisuudet ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja suhtaudumme kouluttautumiseen erittäin kannustavasti.


Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 20.10.2019. Tehtävä on vakituinen ja se sijaitsee Turun keskustassa.  Aloitusajankohta on sovittavissa.


Lisätietoja tehtävästä antaa Lakiasiainjohtaja Samuli Tuomikoski, samuli.tuomikoski@visma.com, puh. 029 0806508.
Visma Legal on luotettu lakialan ammattilainen,  joka palvelee sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Olemme Varsinais-Suomen suurin lakitoimisto ja palveluksessamme on noin 20 lakiasiantuntijaa. Visma Legal on osa kasvavaa pohjoismaista Visma-konsernia.  Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön.