(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, viennin rahoitus
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos.

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla liiketoimintaa ja vientiä, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.

 

Haemme lakimiestä viennin lakiasiat -tiimiin Helsinkiin. 
 

Viennin lakiasiat -tiimin lakimiehenä toimit viennin rahoituksen juridisena tukena rahoitusesitysten valmistelussa ja rahoitusjärjestelyiden toteutuksessa. Lakimiehenä toimit osana hanketiimiä yhteistyössä muiden viennin rahoituksen ammattilaisten kanssa.

Finnveran vientitakuiden ja erityistakausten vastuukanta on 25,5 miljardia euroa, josta nostettuja vastuita on yli 11 miljardia. Tehtävä tarjoaa sinulle Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua suomalaisten vientihankkeiden rahoitusjärjestelyihin osana kansainvälistä yritysrahoitusta.
 

Odotamme sinulta kokemusta lakimiehen tehtävistä rahoitus- ja/tai sopimusjuridiikan alalta.  Lakimiehenä olet osa rahoituksen hanketiimiä, joten viihdyt työssäsi, kun sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot.  Yritysten rahoitusjärjestelyt edellyttävät pitkäjänteistä ja välillä nopeatempoistakin työskentelyä, hyvää englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta. Henkilönä olet aloitteellinen asioiden edistäjä, ja sinulle on luontevaa luoda ja ylläpitää hyviä sidosryhmäsuhteita. Tehtävä edellyttää oikeustieteen maisterin tai kandidaatin tutkintoa.
 

Viennin lakiasiat -tiimissä kanssasi työskentelee kahdeksan lakimiestä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme kasvavat, luovat uutta ja menestyvät kansainvälisessä kilpailussa. Yhteiskunnallisesti vaikuttavan tehtävän lisäksi saat kannustavan ja ammattimaisen työyhteisön, jossa on korkea henkilöstötyytyväisyys. Tuemme ja arvostamme osaamisen kehittämistä.  Meillä on joustavat työjärjestelyt etätyömahdollisuuksin, ja nykyaikainen työympäristömme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.
 

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme 20.8.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 17.8. klo 15-17 ja keskiviikkona 19.8. klo 8-10 lakiasianpäällikkö Liisa Tilli p. 029 460 2484.

Haastattelujen tukena käytämme ulkopuolista henkilöarviointia. Tämän lisäksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.