(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, Varallisuudenhoito
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

LAKIMIES, VARALLISUUDENHOITO, HELSINKI

 

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Saavuttaaksemme asetetut tavoitteet etsimme nyt Helsinkiin Lakimiestä OP Osuuskuntaan Pankkitoiminnan henkilö ja pk-yritysasiakkaiden lakiasioihin, varallisuudenhoidon juridiikkayksikköön vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävästä

 

Lakimiehen tehtävässä toimit OP Ryhmän varallisuudenhoidon juridisena asiantuntijana. Vastaat varallisuudenhoidon liiketoiminnan ja osuuspankkien tukemisesta varallisuudenhoidon juridiikassa. Asiantuntijana osallistut liiketoiminnan kehittämiseen ja vastaat mm. juridisesti laadukkaista myynnin menettelytavoista sekä asiakasdokumentaatiosta. Lisäksi erillisen vastuujaon mukaisesti huolehdit muiden varallisuudenhoidon osa-alueiden, kuten sisäpiiriasioiden juridiikasta ja liiketoiminnan tukemisesta. 

 

Seuraat vastuualueesi sääntelyä ja osallistut aktiivisesti tulkintojen tekemiseen, ohjeistukseen ja edunvalvontaan.

 

Hoidat omaa vastuualuettasi itsenäisesti, mutta tiivisti muiden kollegoiden kanssa keskustellen, toisia tukien ja osaamista jakaen. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan, osuuspankkien ja muiden sidosryhmien kanssa.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Johdat omaa työtäsi itsenäisesti ja päämäärätietoisesti. Olet tuloksellinen tekijä, joka ymmärtää oman työpanoksensa merkityksen osana laajempaa kokonaisuutta. Viestit liiketoiminnalle ja asiakkaille vakuuttavasti oman alasi asiantuntijana. Osaat rakentaa yhteistyötä taitavasti hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojasi käyttäen. Sinulla on kyky hahmottaa ratkaisuvaihtoehtoja sekä sovittaa ratkaisut liiketoiminnan asettamiin vaatimuksiin.

 

Etsimme hakemuksestasi etenkin seuraavia asioita:

  • Ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto
  • Kokemus lakimiestehtävistä useamman vuoden ajalta (varallisuudenhoidon alueella tai muutoin hankittu vahva kokemus sijoituspalveluiden juridiikasta)
  • Varallisuudenhoitoon liittyvän sääntelyn tuntemus
  • Sujuva englannin kielen taito

 

Tarjoamme sinulle

 

Pääset osaksi vahvan ammattitaidon omaavaa tiimiä, jossa työskennellään päämäärätietoisesti, mutta rennolla asenteella. OP Ryhmä tarjoaa myös monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä alan laaja-alaiseksi ammattilaiseksi.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 27.9.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana. Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö Annika Helenius puh. 050 576 6708, 11.9 klo 12-13 ja 16.9 klo 9-10.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.