(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, varallisuudenhoito
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Haemme nyt Henkilö- ja pk-yritysasiakkaiden varallisuudenhoito-liiketoimintaa palvelevaan Varallisuudenhoidon juridiikka -organisaatioon lakimiestä opintovapaan sijaisuuteen Helsinkiin. Työsuhde kestää 31.3.2020 asti.

LAKIMIES

Tässä tehtävässä vastaat

Annat henkilö- ja pk-yritysasiakkaiden varallisuudenhoidon liiketoimintaan ja tuotteisiin liittyvää juridista tukea tarkemmin määritellyillä vastuualueilla sisältäen muun muassa tuotteisiin ja menettelytapoihin liittyviä juridisia kysymyksiä.

Tehtävässäsi vastaat juridisesti laadukkaasta asiakasdokumentaatiosta ja osuuspankkien ohjeistuksesta myynnin ja asiakasrajapinnan menettelytapojen osalta. Osallistut juridisena asiantuntijana liiketoiminnan ja sopimusprosessien kehittämiseen. Tehtävään voi kuulua liiketoiminnan tukemista myös muissa sijoituspalveluissa ja -tuotteissa, sisäpiiriasioissa sekä asiakkaiden ulkomaiseen veroraportointiin (Fatca/CRS) liittyviä tehtäviä. Seuraat vastuualueesi sääntelyä ja osallistut aktiivisesti tulkintojen tekemiseen, ohjeistukseen ja edunvalvontaan.

Hoidat omaa vastuualuettasi itsenäisesti yhdessä kollegoiden kanssa keskustellen, toisia tukien ja osaamista jakaen. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja ryhmän osuuspankkien kanssa.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto ja olet halukas ja innostunut oppimaan uusia asioita. Johdat omaa työtäsi itsenäisesti ja päämäärätietoisesti. Olet tuloksellinen tekijä, joka ymmärtää oman työpanoksensa merkityksen osana laajempaa kokonaisuutta. Aiempi työkokemuksesi varallisuudenhoidon ja sijoituspalveluiden parissa katsotaan eduksi.

Viestit liiketoiminnalle ja asiakkaille vakuuttavasti oman alasi asiantuntijana. Osaat rakentaa yhteistyötä taitavasti hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojasi käyttäen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän Suomen suurimman finanssitalon lakiasioissa, Lakiasiat ja compliance -toimintoon kuuluvan Varallisuudenhoidon juridiikan yksikössä. Meillä on lukuisia tehtäviä ja rooleja lakiasioiden parissa, ja innostuneelle tekijälle runsaasti mahdollisuuksia kehittyä alan laaja-alaiseksi ammattilaiseksi.

Sinua odottavat asiantunteva ja mukava viiden henkilön tiimi ja modernit työskentelytilat OP Vallilan korttelissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 18.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit soittaa meille. Mari Koikkalainen vastaa puhelimeen ma 22.7. alk. +358 10 25 22362 ja Annika Helenius ma 12.8. alk. +358 10 25 24637.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.