(Poistunut julkaisusta)

Lakimies vakuutusyhtiöiden jatkuvaan valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Vahinko- ja henkivakuutus -toimisto vastaa vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden vakavaraisuuden, kannattavuuden ja luotettavan hallinnon valvonnasta. Tehtävämme on varmistaa vakuutustoiminnan terve kehitys ja vakuutettujen etujen turva. Eurooppalainen yhteistyö on tiivis osa arkeamme.

Tavoitteellinen asiantuntija, joka arvostat merkityksellistä työtä sekä pidät uusista haasteista – meillä on sinulle mielenkiintoinen tehtävä tarjolla.

Haemme joukkoomme

LAKIMIESTÄ

valvomaan vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden toiminnan lainmukaisuutta ja vakavaraisuutta.

Vastaat vakuutussektorin oikeudellisista kysymyksistä. Etsit aktiivisesti parhaita ratkaisuja ja olet muiden asiantuntijoiden juridisena tukena varmistaen tulkintojen yhdenmukaisuutta. Osallistut kansallisen ja kansainvälisen lainsäädännön valmisteluun. Koordinoit tehtäviesi osalta myös kansainvälistä yhteistyötä muun muassa Euroopan vakuutus- ja lisäeläkeviranomaiseen EIOPAn ja pohjoismaisten vakuutusvalvojien kanssa.

Sinulla on oikeustieteellinen korkeakoulututkinto, vahva vakuutusalan työkokemus on valttisi. Olet ratkaisukeskeinen ja kotonasi laajojen juridisten kokonaisuuksien parissa. Kokemus kansainvälisistä tehtävistä esimerkiksi EU:n piirissä on eduksi.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen ja esiintymistaitoinen. Tiimissä työskentely on sinulle tuttua. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen lisäksi englanniksi ja pärjäät ruotsin kielellä.

Tule mukaan kehittyvään vakuutusvalvontaan!

Pääset vaikuttamaan finanssi- ja vakuutustoiminnan kannalta keskeisten toimijoiden valvontaan Suomessa. Teet haastavia ja monipuolisia valvontatehtäviä sekä kehität toimintaa yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa toimialan vastuullisuuden ja vakavaraisuuden varmistamiseksi.

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Teija Korpiaho, p. 046 876 9600 tai teija.korpiaho(at)finanssivalvonta.fi.

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.