(Poistunut julkaisusta)

Lakimies-trainee
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt Lakiasiat ja compliance -toimintoomme Lakimies-traineeta Helsinkiin.

 

LAKIMIES-TRAINEE

 

Tässä tehtävässä toimit OP:n lakiasioiden johtavan tietoasiantuntijan tiimissä. Pääset osallistumaan eri toimintojen digitalisointiin liittyviin kehityshankkeisiin ja tietämyksen hallinnan hankkeiden käytännön toteutukseen hoitamalla dokumenttien hallintaa, sisäistä viestintä ja tiedon jakamista. Tehtävä sisältää oikeudellisten ajankohtaisasioiden seurantaa ja niiden raportointia sekä tiedonhakuja ja taustaselvityksiä tarpeen mukaan eri oikeudenaloilta.

 

Osaamisesi mukaan tehtävää on mahdollista painottaa tietosuojajuridiikkaan. Tällöin pääset tukemaan OP Ryhmän tietosuoja-asiantuntijoiden sekä tietosuojan asiakaspalvelutiimin työtä. Tällöin tehtävään kuuluu myös erilaisia henkilötietojen käsittelyyn liittyviä selvittämis- ja ohjaustehtäviä sekä tietosuojaan liittyvien toimintatapojen kartoituksia ja niiden raportointia sekä kehitysehdotuksien laadintaa.

 

Tiimissä työ voi vaihdella yksinkertaisista projektitehtävistä vaativampiin oikeudellisiin taustaselvityksiin riippuen tehtävään valittavan henkilön taustasta ja kiinnostuksen kohteista.

 

Tehtävää on mahdollista hoitaa opintojen ohella osa-aikaisesti tarkemmin sovittavalla tavalla.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Olet Oikeustieteellisen, muun soveltuvan korkeakoulututkinnon tai  vastaavien opintojesi loppuvaiheessa. Mahdollinen tietosuojaan, digitaalisiin palveluihin tai  selvityshankkeiden tekemiseen liittyvä kokemus ja raportointiosaaminen luetaan eduksi.

Tehtävässä edellyttää yhteistyötä useiden eri sidosryhmien kanssa, joten toimit erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa luontevasti ja rohkeasti. Sinulla on kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja tiivistää ne selkeästi. Odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tulet työskentelemään monipuolisissa ja haasteellisissa tehtävissä mielenkiintoisessa ympäristössä. Pääset tutustumaan laajasti Lakiasiat ja Compliance -toimintoon yhdessä huippuammattilaisten kanssa. Tässä joukossa sinulla on hyvä mahdollisuus päästä oppimaan asioita käytännössä isossa finanssitalossa OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu tehtävään ja lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 18.10. mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Susanna Tenhunen, puh. 040 7700 2212, puhelinaika ti 15.10 klo 14-15.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.