(Poistunut julkaisusta)

Lakimies-trainee (3 tehtävää)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun. 

 

Vahvistamme Lakiasiat ja Compliance -toimintaamme Helsingissä kolmella Lakimies-traineella!

 

Lakimies-trainee (3 tehtävää)

 

OP Ryhmän Lakiasioiden lakimies-traineena saat näköalapaikan johtavan finanssialan toimijan in house -lakimiehen ja compliance officerin työhön. Tehtäviisi sisältyy monipuolisia tehtäviä finanssialan sääntelyn parissa pankki-, vakuutus- ja varallisuudenhoidon alueilta. Työhön kuuluu muun muassa tiedonhakujen ja juridisten taustaselvitysten tekemistä, lakimiehen apuna toimimista ja osallistumista projektiluonteisiin tehtäviin.

 

Tulet tehtävässä työskentelemään yhteistyössä useamman eri yksikön ja tiimin kanssa oman osaamisesi mukaisesti.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Etsimämme lakimies -trainee on joko vastavalmistunut (OTM-tutkinto) tai opintojen loppuvaiheessa oleva oikeustieteen opiskelija. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä tiivistää ja esittää ne selkeästi joko kirjallisesti tai suullisesti. Olet tehokas verkostoituja, jolta löytyy erinomaiset yhteistyötaidot. Katsomme aiemman työkokemuksen alalta eduksesi, mutta emme edellytä sitä.

 

Muutama sana meistä…

 

Lakiasiat ja Compliance –toiminnossa työskennellään monipuolisten juridisten kysymysten parissa. OP:n Lakiasioiden johtavan tietoasiantuntijan tiimissä työ voi vaihdella yksinkertaisista projektitehtävistä vaativampiin oikeudellisiin taustaselvityksiin. Tulet työskentelemään osana pientä 3-4 hengen tiimiä, joka tekee yhteistyötä horisontaalisesti eri ryhmien kanssa.  Toimipaikkana on OP Ryhmän toimitilat Helsingin Vallilassa.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

OP:n Lakimies -traineena saat arvokasta työkokemusta finanssialalta ja pääset näkemään käytännössä, mitä in house -lakimiehen tehtävä pitää sisällään tiimimme huippuammattilaisten opastuksella. Tässä joukossa sinulla on hyvä mahdollisuus päästä oppimaan asioita käytännössä isossa finanssitalossa unohtamatta henkilökohtaista kehittymistä, jossa autamme rakentamalla sinulle erikseen räätälöidyn tavoitemallin trainee-jaksosi ajaksi.

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme haastatteluun etenevät kandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Susanna Tenhunen, puh. 040 7700 221, keskiviikkona 28.10. klo 14-15:30.

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.