Lakimies, Tilapalvelut-liikelaitos
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Lakimiehenä vastaat Tilapalvelut-liikelaitoksen laki- ja hallintoasioiden hoidosta yhteistyössä toisen lakimiehemme kanssa. Konsultoit liikelaitoksen asiantuntijoita monipuolisissa kiinteistöjuridisissa kysymyksissä, jotka liittyvät muun muassa hankinta-, yhtiö- ja vuokrasopimusoikeuteen sekä liikelaitoksen rakennuttamien rakennushankkeiden ja palvelutuotannon sopimusasioihin.

Tehtävä vaatii kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, erittäin hyvää organisointikykyä, kykyä kehittää ja muuttaa toimintatapoja, intoa tarttua uusiin haasteisiin sekä hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja ihmissuhdetaitoja.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Tilapalvelut-liikelaitos

Työaika: 36,75 h/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
(Oikeustieteen kandidaatin- tai maisterin tutkinto)

Tehtävässä edellytetään kiinteistö- ja rakennusalan sopimusympäristön vankkaa hallintaa, yhtiöoikeudellisten seikkojen ja niihin liittyvän päätöksenteon ja asiakirjojen hallintaa, rakennushankkeiden eri urakkasopimusmuotojen hallintaa sekä hankinta- ja kunnallislainsäädännön tuntemusta.

Arvostamme kokemusta kiinteistö- ja osakekaupoista, vuokrasopimusjuridiikasta, kiinteistötoiminnan veroasioista sekä riita-asioiden hoitamisesta.
Lisäksi arvostamme kokemusta urakkasopimusten laatimisesta. Kunnallishallinnon ja hankintakäytäntöjen tuntemus on tehtävien hoidossa eduksi.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 530 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 260 milj. euro

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot