(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, Tilapalvelut-liikelaitos
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Lakimiehenä vastaat Tilapalvelut-liikelaitoksen laki- ja hallintoasioiden hoidosta. Konsultoit liikelaitoksen asiantuntijoita monipuolisissa kiinteistöjuridisissa kysymyksissä, jotka liittyvät muun muassa hankinta-, yhtiö- ja vuokrasopimusoikeuteen sekä liikelaitoksen rakennuttamien rakennushankkeiden ja palvelutuotannon sopimusasioihin.

Tehtävä vaatii kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, erittäin hyvää organisointikykyä, kykyä kehittää ja muuttaa toimintatapoja, intoa tarttua uusiin haasteisiin sekä hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja ihmissuhdetaitoja.

Työpaikan nimi:
Espoon kaupunki, Tilapalvelut-liikelaitos

Työaika:
Toimistotyöaika 36 h 45 min viikossa.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkinto.

Tehtävässä edellytetään kiinteistö- ja rakennusalan sopimusympäristön vankkaa hallintaa, yhtiöoikeudellisten seikkojen ja niihin liittyvän päätöksenteon ja asiakirjojen hallintaa, rakennushankkeiden eri urakkasopimusmuotojen hallintaa sekä hankinta- ja kunnallislainsäädännön tuntemusta.

Arvostamme kokemusta esimiestehtävistä, kiinteistö- ja osakekaupoista, vuokrasopimusjuridiikasta, kiinteistötoiminnan veroasioista sekä riita-asioiden hoitamisesta. Lisäksi arvostamme kokemusta urakkasopimusten laatimisesta.

Kunnallishallinnon ja hankintakäytäntöjen tuntemus on tehtävien hoidossa eduksi.