(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, tietosuoja
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme Liikenne- ja viestintävirasto Traficomiin

Kahta lakimiestä

työskentelemään tietosuoja-asioiden parissa. Toisen lakimiehen sijoituspaikka on Helsinki ja toisen Rovaniemi.
Traficomissa tietosuoja-asiat ovat osa turvallisuustoimintoa, jonka muihin vastuualueisiin kuuluvat toiminnan turvallisuus, varautumis- ja valmiusasiat, tilaturvallisuus, kokonaisvaltainen riskienhallinta sekä tietoturvallisuus. Tietosuojalakimiesten esimies on viraston turvallisuusjohtaja, joka kuuluu viraston johtoryhmään.
 
Tietosuojalakimiehenä toimit tiiviissä yhteistyössä tietosuojakollegoiden sekä viraston eri yksiköiden kanssa, osallistut aktiivisesti organisaation tietosuojaa tukevien prosessien luomiseen ja kehittämiseen sekä olet osa organisaation sisäistä tietosuojaverkostoa. Osallistut myös tietosuojan sidosryhmäyhteistyöhön.
Tuet henkilöstöä tietosuoja-asioissa ohjeistamalla ja kouluttamalla. Teet tietosuojan vaikutustenarviointeja sekä seuraat tietosuojalainsäädännön kehitystä ja sen vaikutuksia organisaation toimintaan. Seuraat myös tietosuojan tilaa ja sen mahdollisia kehitystarpeista. Osallistut tarvittaessa myös palveluntoimittajien auditointeihin.
 
Tietosuoja on sinulle sydämen asia ja tuot perusteltuja näkemyksiäsi esiin rohkeasti. Ymmärrät, miten tietosuojavaatimukset jalkautetaan osaksi jokapäiväistä toimintaa.
 
Odotamme sinulta oikeustieteen maisterin tai kandidaatin tutkintoa, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä osaamista ja työkokemusta erityisesti tietosuojalainsäädännön soveltamisesta.
Työssä tarvitset kehittämismyönteistä ja oma-aloitteista työotetta sekä aitoa kiinnostusta vaikuttaa viraston tietosuojan kehittämiseen. Arvostamme osaamista kouluttamisesta, kokemusta viranomaistoiminnasta sekä liikennejärjestelmän ja/tai viestintätoimintojen tuntemusta. Arvostamme lisäksi kokemusta tietosuojasta osana organisaation kokonaisturvallisuutta.
 
Lue lisää klikkaamalla ”Hae työpaikkaa”-painiketta ja lähetä hakemuksesi 2.5. klo 16.15 mennessä.