(Poistunut julkaisusta)

Lakimies (tietosuoja) sosiaali- ja terveystoimen lakimiestiimiin
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Talous- ja hallintopalvelut
Sosiaali- ja terveystoimi/talous- ja hallintopalvelut/asiantuntijapalvelut

Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 14.09.2019 tai sopimuksen mukaan

Vahvistamme nyt monipuolista asiantuntijaverkostoa  Vantaalla ja haemme parhaillaan
tietosuojasta vastaavaa lakimiestä sosiaali-ja terveystoimenlakimiestiimiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kunnallisen sote-maailman ytimessä, jossa pääset toimimaan toimialan tietosuojavastaavana. Tässä roolissa osallistut mm. sosiaali- ja terveystoimen tietosuojaan liittyvään konsultointiin, kouluttamiseen ja ohjeistuksien laatimiseen. Keskeinen osa työtäsi on sosiaali- ja terveystoimen tietoturvaloukkausten käsittely ja niiden korjaamiseen osallistuminen. 

Kommentoit sopimuksia tietosuojan kannalta sekä olet mukana toimialan hankkeiden tietosuojakonsultoinnissa. Vastaat sosiaali- ja terveystoimen tietosuojaan liittyvistä prosesseista, kuten tietotilinpäätös, omavalvontasuunnitelma, tietosuojariskianalyysi. Lisäksi olet mukana monipuolisissa työryhmissä sekä tutkimuslupaprosessiin liittyvässä konsultoinnissa.

Olet osa Vantaan kaupungin tietoturva- ja tietosuojatyöryhmää. Tehtäviin kuuluu myös muiden lakimiesten sijaistusta ja avustamista sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan juridiikkaan liittyvissä asioissa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää monipuolista perehtymistä sosiaali- ja terveydenhuollon juridisiin kysymyksiin ja siihen liittyvästä työkokemuksesta on etua.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa loistavien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa.

Liikkumaan ja kulttuuririentoihin pääset tuetusti ja lounasetuja on tarjolla useampaan henkilöstöravintolaan. Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta kesiin.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Tervetuloa meille töihin!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin, mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja sekä vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Sosiaali- ja terveysotoimi on kaupungin suurin toimiala, jolla työskentelee 5 600 henkilöä. Talous- ja hallintopalvelujen tulosalue vastaa keskitetysti toimialan talouteen, hallintoon ja henkilöstöasioihin liittyvistä tehtävistä sekä tarjoaa tukipalveluita toimialan muille tulosalueille. Asiantuntijapalvelujen tulosyksikön tehtävänä ovat toimialan lakimiespalvelut, tietosuoja-asiat, EU-kynnysarvon ylittävät palveluhankinnat sekä asiakirjahallinto ja arkistotoimi.

Lakimiespalvelut turvaavat Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveystoimen viranhaltijapäätöksenteon (menettelyn ja päätösten) juridista oikeellisuutta. Lakimiesten tehtävänä on oman erityisalan juridisten ongelmien ratkominen, konsultointi, ohjaus ja neuvonta, juridisten asioiden ohjeistus, koulutus, asioiden valmistelu yhdessä viranhaltijoiden kanssa, lausuntojen antaminen sekä kaupungin edustaminen oikeudenkäynneissä

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Oikeustieteen maisteri tai sitä vastaava aikaisempi tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Luemme eduksi: Työkokemuksen tietosuoja- asioista, julkishallinnon työkokemuksen sekä työskentelyn sosiaali- ja terveystoimessa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 4161,20 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min / viikko 


Yhteystiedot:

Asiantuntijapalvelujen päällikkö
Marika Noso
P. 040 534 6962
etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Tavoitettavissa 20.-31.7.2020

tai

Lakimies
Jenni Juntunen
P. 040 182 9424
etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Tavoitettavissa  10.-14.8.2020

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.