(Poistunut julkaisusta)

Lakimies tai asianajaja
Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on moderni ja kansainvälinen julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto.

Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme lisää hyviä tyyppejä.

Keitä me olemme? Me olemme joukkue ihmisiä, joiden yhteisenä intohimona on auttaa asiakasta oikeudellisissa asioissa kokonaisvaltaisesti ja uudella tavalla. Palvelumme ovat tuloksellisia ja vaikuttavia.  

Mitä me teemme? Suurin osa toimeksiannoistamme koskee julkisia hankintoja, sopimusoikeutta, työoikeutta, yhtiöoikeutta tai riidanratkaisua. Meillä pääset näköalapaikalle yksityisen ja julkisen sektorin rajapintaan tekemään yhteiskunnallisesti merkittäviä työtehtäviä.

Mikä työyhteisössämme on erityistä? Meillä on erinomainen porukka ja poikkeuksellinen yhteishenki. Painotamme inhimillisyyttä ja joustavuutta kaikessa toiminnassamme. Meillä on kattavat edut, joustava työaika ja etätyömahdollisuus. Tuemme monipuolisesti työn ja perhe-elämän yhteensovittamista.  

Mitä toivomme sinulta? Sinulla on aito tahto ja oikea asenne asiakkaan auttamiseen ja olet mestari käyttämään sanan säilää niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

 

Odotamme kuulevamme sinusta viimeistään pe 8.3.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen info@hankintajuristit.fi Liitäthän luottamukselliseen hakemukseesi myös ansioluettelon ja palkkatoivomuksen.