(Poistunut julkaisusta)

Lakimies tai asianajaja sekä oikeustieteen ylioppilas
Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Haussa lakimiehiä/asianajajia ja oikeustieteen ylioppilas avustaviin tehtäviin

Haemme nyt joukkoomme lisää hyviä tyyppejä kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Lakimiesten/asianajajien työtehtäviin kuuluvat toimeksiantojen hoitaminen yllä mainituilla osaamisalueillamme. Oikeustieteen ylioppilaan toimenkuvaan kuuluvat oikeusinformaatikon tehtävät ja juristiemme avustaminen erityisesti julkisia hankintoja koskevissa toimeksiannoissa.

Keitä me olemme? Me olemme joukkue ihmisiä, joiden yhteisenä intohimona on auttaa asiakasta oikeudellisissa asioissa kokonaisvaltaisesti ja uudella tavalla. Palvelumme ovat tuloksellisia ja vaikuttavia.

Mitä me teemme? Suurin osa toimeksiannoistamme koskee julkisia hankintoja, sopimusoikeutta, työoikeutta, yhtiöoikeutta tai riidanratkaisua. Meillä pääset näköalapaikalle yksityisen ja julkisen sektorin rajapintaan tekemään yhteiskunnallisesti merkittäviä työtehtäviä.

Mikä työyhteisössämme on erityistä? Meillä on erinomainen porukka ja poikkeuksellinen yhteishenki. Painotamme inhimillisyyttä ja joustavuutta kaikessa toiminnassamme. Panostamme työ- ja perhe-elämän vaivattomaan yhteensovittamiseen. Tuemme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä, työmatkaedulla, taukotreeneillä ja yhteisillä tapahtumilla.

Odotamme työhakemustasi ja ansioluetteloasi 12.6.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen info@hankintajuristit.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy Erottajankatu 19 A 11, 00130 Helsinki. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoivomuksesi. Kaikki työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.