(Poistunut julkaisusta)

Lakimies sosiaali- ja terveystoimen lakimiestiimiin
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Talous- ja hallintopalvelut
Sosiaali- ja terveystoimi/talous- ja hallintopalvelut/asiantuntijapalvelut

Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen (alkaen 14.09.2020 tai sopimuksen mukaan)

Vahvistamme nyt monipuolista asiantuntijaverkostoa Vantaalla ja haemme parhaillaan lakimiestä sosiaali-ja terveystoimenlakimiestiimiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kunnallisen sote-maailman ytimessä, jossa pääset toimimaan toimialan vaihtelevissa ja vastuullisissa juridisissa tehtävissä.

Vastuualueinasi ovat laaja-alaiset sosiaali- ja terveydenhuollon (kuten vanhus- ja vammaispalveluiden) konsultoinnit, ohjeistukset, selvitykset ja lausunnot. Lisäksi tehtäviisi liittyy myös muiden tiimin lakimiesten sijaistuksia, jolloin tehtäviin voi sisältyä esim. perhe- ja terveyspalveluiden asiakasasioita, niihin liittyviä lausuntoja, selvityksiä ja hallinnollisia asioita.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa loistavien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa.

Liikkumaan ja kulttuuririentoihin pääset tuetusti ja lounasetuja on tarjolla useampaan henkilöstöravintolaan. Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta kesiin.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Tervetuloa meille töihin!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin, mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja sekä vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Sosiaali- ja terveystoimi on kaupungin suurin toimiala, jolla työskentelee 5 600 henkilöä. Talous- ja hallintopalvelujen tulosalue vastaa keskitetysti toimialan talouteen, hallintoon ja henkilöstöasioihin liittyvistä tehtävistä sekä tarjoaa tukipalveluita toimialan muille tulosalueille. Asiantuntijapalvelujen tulosyksikön tehtävänä ovat toimialan lakimiespalvelut, tietosuoja-asiat, EU-kynnysarvon ylittävät palveluhankinnat sekä asiakirjahallinto ja arkistotoimi.

Lakimiespalvelut turvaavat Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveystoimen viranhaltijapäätöksenteon (menettelyn ja päätösten) juridista oikeellisuutta. Lakimiesten tehtävänä on oman erityisalan juridisten ongelmien ratkominen, konsultointi, ohjaus ja neuvonta, juridisten asioiden ohjeistus, koulutus, asioiden valmistelu yhdessä viranhaltijoiden kanssa, lausuntojen antaminen sekä kaupungin edustaminen oikeudenkäynneissä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Oikeustieteen maisteri tai sitä vastaava aikaisempi tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Luemme eduksi: Julkishallinnon työkokemuksen sekä työskentelyn sosiaali- ja terveystoimessa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 4161,20 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min / viikko 


Yhteystiedot:

Marika Noso
Asiantuntijapalvelujen päällikkö
P. 040 534 6962
etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Tavoitettavissa 20.-31.7.2020

tai

Jenni Juntunen
Lakimies
P. 040 182 9424
Tavoitettavissa 10.-14.8.2020

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.