(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, sääntely ja kehitys
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos.

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla liiketoimintaa ja vientiä, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.

 

Haemme lakimiestä lakiasioiden sääntely ja kehitys-tiimiin Helsinkiin. 

Sääntely ja kehitys -tiimimme lakimiehenä

  • Teet Finnveran toimintaa koskevaan erityissääntelyyn (erityisesti valtiontukisäännöstö), hallinto-oikeudelliseen sääntelyyn ja yleiseen rahoitus- ja vakuusjuridiikkaan liittyviä tulkintoja, selvityksiä ja ohjeistuksia
  • Hoidat juridisia toimeksiantoja, esim. selvitysten laatiminen ja sopimusneuvottelut
  • Olet mukana erilaisissa työ- ja projektiryhmissä
  • Jaat omaa osaamistasi kouluttamalla finnveralaisia ja sidosryhmiämme
  • Toimit liiketoimintojemme juridisena tukena mm. rahoitusesitysten valmistelussa ja rahoitusjärjestelyiden toteutuksessa.

Sääntely ja kehitys -tiimissä sinulla on kolme kollegaa, mutta työskentelet tiiviisti myös 14 rahoitusjuristin sekä mm. compliance-toimintomme ja tietosuojavastaavan kanssa.

Odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta lakimiehen tehtävistä rahoitusalalta tai julkishallinnosta, sekä vahvaa juridista osaamista erityisesti valtiontukisäännöstön ja muun EU-oikeuden, julkisoikeuden sekä yleisen rahoitus- ja vakuusjuridiikan aloilta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta kykyä ymmärtää liiketoiminnan tarpeita sekä kehittää toimintamalleja ja prosesseja. Sinulla on luontevat neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Henkilönä olet aloitteellinen asioiden edistäjä, ja sinulle on luontevaa luoda ja ylläpitää hyviä sidosryhmäsuhteita. Lisäksi tarvitset työssäsi sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on sinulle eduksi. Tehtävä edellyttää oikeustieteen maisterin tai kandidaatin tutkintoa.

Tarjoamme sinulle

Finnveran lakimiehenä työskentelet  suomalaisen elinkeinoelämän, rahoitushankkeiden ja yritysrahoituksen kentällä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme kasvavat, luovat uutta ja menestyvät kansainvälisessä kilpailussa. Yhteiskunnallisesti vaikuttavan tehtävän lisäksi saat kannustavan ja ammattimaisen työyhteisön. Tuemme ja arvostamme osaamisen kehittämistä. Meillä on joustavat työjärjestelyt etätyömahdollisuuksin, ja nykyaikainen työympäristömme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.
 

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme 20.8.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 17.8. klo 15-17 ja keskiviikkona 19.8. klo 8-10 lakiasianpäällikkö Liisa Tilli p. 029 460 2484.

Haastattelujen tukena käytämme ulkopuolista henkilöarviointia. Tämän lisäksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.