(Poistunut julkaisusta)

Lakimies rakennusvalvonnan palveluyksikköön
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Lakimiehenä tehtäviisi kuuluvat rakennuslautakunnan ja rakennusvalvontakeskuksen lainopilliset tehtävät, kuten lainopillinen neuvonta henkilöstölle ja asiakkalle. Vastuualueenasi ovat erityisesti jatkuvaan valvontaan liittyvien hallintopakkopäätösten sekä muutoksenhakuasioiden valmistelu rakennuslautakunnalle.

Lisäksi tehtäviin kuuluvat tarvittaessa päätökset rakennusrasitteiden perustamiseksi ja kiinteistöjen yhteisjärjestelystä määräämiseksi. Sijaistat rakennuslakimiestä sekä tarpeen vaatiessa rakennuslautakunnan sihteeriä.

Tehtävä sijoittuu rakennusvalvonnan palveluyksikköön. Palveluyksikkö vastaa muun muassa keskuksen asiakaspalveluun, arkistoon, hallintoon ja lakiasioihin, jatkuvaan valvontaan ja lautakuntatoimintaan liittyvistä tehtävistä.
Tarjoamme sinulle monipuolisen näkökulman rakentamisen lainsäädäntöön, joustavan työajan, asiantuntevan työyhteisön sekä etätyömahdollisuuden.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Työaika: 36 h 15 min/viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (oikeustieteen maisteri tai aikaisempi kandidaatin tutkinto)

Tehtävässä edellytetään suomen kielen erinomaista ja ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Arvostamme kokemusta kuntasektorilta ja rakentamista koskevan lainsäädännön tuntemusta.


Rakennusvalvontakeskus huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä valvomalla rakentamista koskevien säännösten noudattamista. Keskus ohjaa ja neuvoo rakentamisessa, sekä edistää laadukkaan ja kestävän rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä. Keskus käsittelee rakentamista koskevat luvat ja valvoo rakentamista, rakennettua ympäristöä ja kaupunkikuvaa.