(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, rahastoliiketoiminta
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Haemme nyt joukkoomme lakimiestä LähiTapiola Varainhoitoon määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2021 saakka Espooseen.

Lakimiehenä päätehtäväsi on liiketoiminnan tukeminen ja neuvonta erityisesti rahastoliiketoimintaan kuuluvissa asioissa. Tehtäviisi voi kuulua myös sijoituspalveluiden tarjoamisessa huomioitavien menettelytapojen juridinen tuki ja neuvonta sekä asiakkaan tuntemisen ja rahanpesun estämisen juridiikan tuki ja neuvonta. Tehtävään voi kuulua myös LähiTapiolan sisäpiirekisteiden hoitaminen sekä liiketoiminnan avustaminen ja neuvonta sisäpiiriasioissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä rahasto-ja varainhoitoliiketoiminnan asiantuntijoiden ja muiden juristien kanssa. Työtehtävät täsmennetään valittavan henkilön osaamisvahvuuksien perusteella.

Odotamme sinulta

  • Oikeustieteen maisterin tai -kandidaatin tutkintoa
  • Vähintään muutaman vuoden juridista kokemusta - arvostamme kokemusta erityisesti rahasto-tai sijoituspalvelujuridiikasta
  • Ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja kykyä työskennellä paineen alla
  • Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä yhtä lailla itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin
  • Hyvää englannin kielen taitoa kotimaisten kielten lisäksi

Osaaminen KYC ja AML –asioissa katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Lakimiehenä työsi on monipuolista, itsenäistä ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi jatkuvasti kehittyvässä säädösympäristössä. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään. Työajan joustot ja etätyömahdollisuudet helpottavat työn ja arjen yhteensovittamista.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Lakiasiainpäällikkö Hanna Vihavainen puh 050-52 02 774 (soittoajat 19.3. klo 8.30-9.30 ja 24.3. klo 14.30-15.30) tai hanna.vihavainen@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 29.3.2020 mennessä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!