(Poistunut julkaisusta)

Lakimies (määräaikainen)
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

Haluatko tehdä mielenkiintoista ja haastavaa työtä erinomaisessa työympäristössä työeläkealan näköalapaikalla? Haemme Suomen suurimman työeläkevakuuttajan Lakiyksikköön osaavaa ja motivoitunutta

lakimiestä (määräaikaiseen työsuhteeseen).

Tehtävässäsi toimit Kevan tietosuojavastaavana ja vastuullasi on tietosuojasääntöjen noudattaminen Kevassa. Tuet ja koulutat Kevan johtoa ja henkilötietoja käsitteleviä työntekijöitä tietosuojalainsäädännön mukaisissa velvollisuuksissa sekä huolehdit tietosuojadokumenttien ajantasaisuudesta. Tehtäviisi kuuluu myös osallistuminen tietosuojan vaikutusten arviointeihin. Toimit rekisteröityjen yhteyshenkilönä henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa sekä tietosuojavaltuutetun toimiston yhteyshenkilönä ja edustat Kevaa työeläkealan yhteisissä tietosuojaan liittyvissä ryhmissä ja hankkeissa. 

Lisäksi tehtäviisi kuuluu lakiyksikön asiantuntijatehtäviä esim. sopimuksiin ja julkisiin hankintoihin liittyen.

Kannustamme itsenäiseen ja rohkeaan ajatteluun ja omien kehitysideoiden esille tuomiseen. Tuemme jatkuvaa oppimista ja ammatillista kehittymistäsi. Jaamme avoimesti osaamistamme niin omassa tiimissämme kuin Kevan muidenkin asiantuntijoiden kesken. 

Odotamme sinulta

Menestyt tehtävässä parhaiten, jos sinulla on

  • kokemusta tietosuoja-asioista 
  • itsenäisyyttä ja rohkeutta tuoda esiin omia näkemyksiäsi sekä kehitysideoita
  • kykyä ja halua oppia uutta 
  • oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkinto (OTK/OTM)
  • positiivinen, tiimihenkinen asenne.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle osaamisesi kokoisen roolin. Olemme alamme uudistaja ja se näkyy myös toimintatavoissamme. Meillä työskennellessäsi saat

  • mahdollisuuden päästä kehittymään
  • osaavan tiimin ja arvostetun ja vakaan työnantajan tuen
  • laadukkaan ja viihtyisän työympäristön Helsingin Kaisaniemessä
  • aidon mahdollisuuden työn ja muun arjen yhteensovittamiseen joustavasti
  • kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ja alkaa 1.7.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Karoliina Kiuru, puh 040 8232219 tai karoliina.kiuru@keva.fi. Parhaiten tavoitat hänet puhelimitse tiistaina 12.5. klo 14-15 tai maanantaina 18.5. klo 14-15. 

Jätä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV ilman todistusjäljennöksiä 20.5.2020 klo 16.00 mennessä. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.