(Poistunut julkaisusta)

Lakimies / Määräaikainen
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Haemme nyt Varallisuudenhoidon lakiasiat -osastolle lakimiestä määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen / tehtäväkiertoon. Tehtävä alkaa kesäkuussa 2018 ja päättyy maaliskuussa 2019. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä Arkadiankadulla.

Lakimies (määräaikainen)

Kehitämme Varallisuudenhoidon lakiasioissa uutta digitaalisia apuvälineitä hyödyntävää keskitettyä palvelua, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiantuntevia lainopillisia palveluita suoraan palvelua käyttävien osuuspankkien asiakkaille. Lisäksi vastaamme myös asiakkaille lakipalvelut itse tarjoavien osuuspankkien asiantuntijoiden tuesta.

Lakimiehenä toimit asiakkaidemme oikeudellisena neuvonantajana ja hoidat heidän toimeksiantojaan etäneuvotteluja hyödyntäen mm. perhe- ja jäämistöoikeudellisissa asioissa, verotuksellisissa kysymyksissä sekä varallisuuden siirroissa seuraavalle sukupolvelle. Vastuullesi kuuluu myös palvelumallimme aktiivinen kehittäminen.

Toimeksiantoja hoitaessasi asiakaskuntasi koostuu pääosin henkilöasiakkaista. Toimit lähimpien kollegoidesi lisäksi yhteistyössä yksikkömme muiden asiantuntijoiden sekä palvelua käyttävien osuuspankkien kanssa ja kykenet osaamisesi avulla löytämään vastauksia sekä esittämään ratkaisuvaihtoehtoja asiakkaidemme juridisiin kysymyksiin.

Toimeksiantojen hoitamisen ja palvelumallin kehittämisen lisäksi vastuullesi voi osaamisestasi riippuen kuulua myös osuuspankeissa toimeksiantoja hoitavien asiantuntijoiden avustaminen juridisen tuen, sääntelyseurannan ja materiaalin tuottamisen sekä prosessien kehittämisen kautta.

Tehtävässä menestymisen eväät

Tehtävässä menestyväksesi sinulta löytyy oikeustieteellinen korkeakoulututkinto sekä mahdollisesti jo hankittua kokemusta perhe- ja jäämistöoikeudesta tai vero-oikeudesta. Arvostamme lisäksi monipuolista juridista osaamista sekä suoritettua tuomioistuinharjoittelua.

Toimintaasi ohjaa asiakas ja hänen yksikölliset tarpeensa. Olet kiinnostunut digitalisaation mahdollisuuksista ja sinulla on into kehittää ja tehdä asioita uudella tavalla. Tämän lisäksi olet innostunut palvelemaan asiakkaita uusia tekniikan tarjoamia mahdollisuuksia, kuten verkkoneuvottelua, hyödyntäen. Työskentelyssäsi korostuu aktiivisuus, vastuullisuus ja oma-aloitteisuus. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi eri viestintäkanavia hyödyntäen.

Muutama sana meistä

Tulet työskentelemään asiantuntevaan tiimiin jossa teemme töitä rennolla otteella, mutta tosissaan. Kanssamme otat haltuun monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän Suomen suurimman finanssitalon lakiasioissa, asiantuntevan ja mukavan yksikön tukemana. Meillä on lukuisia tehtäviä ja rooleja lakiasioiden parissa, ja innostuneelle tekijälle runsaasti mahdollisuuksia kehittyä alan monipuoliseksi ammattilaiseksi. 

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, yksikönpäällikkö Sampo Muotka kertoo mielellään lisää puh. 010 2525321 (ke 2.5 klo 15.30-16.30 ja ti 8.5. klo 12-13 ja 15.5. klo 15-16) tai sähköpostitse sampo.muotka@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 20.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tuothan hakemuksessasi esiin myös palkkatoiveesi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana!

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.