(Poistunut julkaisusta)

Lakimies (Legal counsel)
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Berner on vahva perinteinen suomalainen monialayhtiö. Etsimme nyt vahvistusta joukkoomme

​LAKIMIES (LEGAL COUNSEL)

vastaamaan yrityksen lakiasioista.

 

Vastaat Bernerin päivittäiseen liiketoimintaan kuuluvista juridisista kysymyksistä sekä toimintamallien pitkäjänteisestä kehittämisestä. Toimit aktiivisesti yhteistyössä liiketoimintayksiköiden kanssa ja edistät sekä valvot Bernerin etuja kaikessa toiminnassa. Tehtävään kuuluu laaja-alaisesti erilaiset yritysjuridiikan tehtävät, mm. päämies-, asiakas- ja muut sopimukset, HR:n tuki sekä compliance- ja riskienhallinnan prosessien pitkäjänteinen kehittäminen. Tehtävässä raportoit hallinto- ja kehitysjohtaja Nicolas Bernerille.

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto ja kokemusta lakimiestehtävistä liiketoiminnan parissa. Olet jo näyttänyt osaamistasi erilaisissa sopimusneuvotteluissa ja käytännön tehtävissä liiketoiminnan tukena. Kokemus julkisten hankintojen juridiikasta on eduksi. Sinulla on itsenäinen työskentelyote, hyvät ongelmanratkaisutaidot ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Odotamme sinulta vahvoja yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä erinomaista kykyä asioiden suulliseen ja kirjalliseen ilmaisemiseen sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa kasvavassa ja kansainvälistyvässä ympäristössä. Pääset toimimaan ja tekemään asioita lähellä liiketoimintaa ja tueksesi saat mukavat, osaavat kollegat ja modernit työvälineet upeissa Herttoniemen toimitiloissa. Kanssamme pääset rakentamaan uutta!

​Lisätietoja tehtävästä antaa Bernerin hallinto- ja kehitysjohtaja Nicolas Berner, puh. 0400 501 511, ma 24.2. klo 15-16.30 ja ti 3.3. klo 11-13 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, ke 26.2. klo 8-9.30 ja ke 4.3. klo 15-17. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/ 8.3.2020 mennessä.