(Poistunut julkaisusta)

Lakimies lakiasiainyksikköön
Suomen Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Johdon sihteeristö toimii ylimmän johdon esikuntana. Johdon sihteeristön Lakiasiain yksikkö vastaa keskitetysti Suomen Pankkiin ja sen toimintaan liittyvästä juridiikasta. Yksikkö osallistuu toimialaansa koskevaan EKPJ-työskentelyyn ja on mukana pankin johtokunnan sekä eurojärjestelmän päätöksentekoon liittyvässä valmistelussa.

Haemme johdon sihteeristön lakiasiainyksikköön

LAKIMIESTÄ

Toimit lakiasianyksikössä juristina, jonka vastuualueeseen kuuluvat erityisesti pankin sopimuksiin, hallintoon, tietosuojaan, digitalisaatioon ja rahajuridiikkaan liittyvät juridiset kysymykset.

Tarjoamme sinulle haastavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä erinomaiset mahdollisuudet jatkuvaan oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen.

Odotamme sinulta

- ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa
- 5-10 vuoden työkokemusta vastuualueeseen liittyvistä tehtävistä
- hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa
- sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa
- aktiivista työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja joustavuutta

Eurojärjestelmän ja keskuspankkitoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Virkasuhde on määräaikainen virkavapaalla olevan lakimiehen sijaisuus, joka päättyy 31.12.2019. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. Lisätietoja antaa lakiasiainpäällikkö Maritta Nieminen, p. 050 3819143 tai maritta.nieminen@bof.fi

Lähetä hakemuksesi CV-tietoineen viimeistään 19.8.2018.

Suomen Pankki on Suomen kansallinen rahaviranomainen ja eurojärjestelmän jäsen. Pankki rakentaa taloudellista vakautta. Vakaa hintataso, turvalliset maksujärjestelmät ja luotettava rahoitusjärjestelmä edistävät kestävää talouskasvua, työllisyyttä ja suomalaisten hyvinvointia. Keskuspankki on arvostettu työnantaja, joka tarjoaa haasteita ja mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen ja panostaa henkilöstönsä työhyvinvointiin. Suomen Pankissa työskentelee noin 400 eri alojen asiantuntijaa. Päätoimipisteemme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.