(Poistunut julkaisusta)

Lakimies kiinteistösijoituksiin
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018
Haemme lakimiestä Elon kiinteistösijoituksiin

Elon kotimaiset kiinteistösijoitukset ovat osa Listaamattomat sijoitukset yksikköä. Yksikköön kuuluu kiinteistösijoitusten lisäksi myös yritysrahoitus ja pääomasijoitukset. Kotimainen kiinteistösijoitus toiminto vastaa n. 2,5 miljardin suuruisesta kiinteistösijoitussalkusta. Salkku koostuu n. 200 suorasta kohdeomistuksesta ja n. 10 välillisestä rahasto- tai osakeyhtiö-omistuksesta.

Kiinteistösijoituslakimiehen tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa ja vastaat kiinteistöliiketoimintaan liittyvistä sopimuksista, dokumentaatiosta ja juridiikasta. Toimiessasi yhteistyössä lakimiestemme kanssa sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi myös muilla sijoitustoiminnan alueilla. Toimit osana yhtiön lakimiesten verkostoa, jonka kautta varmistetaan osaamisen kehittäminen ja alan lainsäädännön muutosten laaja-alainen seuranta.

Työssä menestyminen edellyttää

* ylempää korkeakoulututkintoa (oikeustiede)
* vähintään muutamien vuosien kokemusta kiinteistöalalta
* erinomaista suullista sekä kirjallista englanninkielen taitoa
* oma-aloitteista, tuloksellista työotetta sekä paineensietokykyä
* hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaitoja.

Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos toimintatapasi on tavoitteellinen, eteenpäin vievä ja kykenet työskentelemään itsenäisesti sekä osana tiimiä. Osaat ilmaista itseäsi hyvin niin suullisesti kuin kirjallisesti ja omaat myös halun kehittyä sekä kehittää toimintaa.

Tarjoamme sinulle

* vastuullisen ja haastavan työn kiinteistösijoitusten lakiasioiden parissa
* tilaisuuden olla näköalapaikalla osana Elon sijoitustoimintaa
* hyvän perehdytyksen tehtävään ja kehittymismahdollisuudet
* viihtyisän työympäristön Espoon Tapiolassa ja osaavan työyhteisön tueksesi

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistösijoitusjohtaja Kati Kniivilä. puhelimitse 040 5186931 ma 11.6. klo 14:30-15:30 ja pe 15.6. klo 14:30-15:30 tai sähköpostitse kati.kniivila@elo.fi Lähetäthän hakemuksen, CV:n palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta pe 15.6. mennessä.