(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, juniorimallin mukainen tehtävä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Lakimies, juniorimallin mukainen tehtävä

Työavain 4-104-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 02.09.2019 (päättyy 31.08.2021)
Hakuaika päättyy 09.08.2019 kello 15:45
Kaupunkisuunnittelukeskus , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkisuunnittelukeskus
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Etsimme lakimiestä kehittymään kaavoituksen sekä maankäyttö- ja rakennuslain asiantuntijaksi. Kaupunkisuunnittelun lakimiehen tehtävänä on kaavoitukseen ja maankäyttöön liittyvien lausuntojen valmistelu tuomioistuimille sekä kaavahankkeiden valmisteluun liittyvä lainopillinen ohjaus ja neuvonta. Lisäksi lakimies osallistuu kaupunkisuunnittelukeskuksen hallinnollisten prosessien kehittämiseen yhdessä toimialan asiantuntijoiden kanssa. Lakimies työskentelee osana kaupunkisuunnittelun tukipalveluita ja hakija tulee sijoittumaan kaupunkisuunnittelun palvelu- ja kehittämisyksikköön. Toimistomme sijaitsee Otaniemessä. Kyseessä on Juniorimallin mukainen tehtävä. Tehtävään valittavan tulee olla opiskelun loppuvaiheessa tai vastavalmistunut. Katso lisää: https://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Opiskelija_ja_harjoittelija/Juniorimalli Olemme hakijoihin yhteydessä elokuussa viikolla 34. Työ alkaa 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään , että olet joko loppuvaiheessa opintoja oleva oikeustieteen ylioppilas tai oikeustieteen maisteri, jolla on työkokemusta enintään 3 vuotta sekä hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.

Arvostamme maankäyttö- ja rakennuslain, kaavoitusasioiden ja kunnallishallinnon osaamista, yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Ruotsin kielen taito luetaan hakijalle eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 4034,96 €/kk (+ työkokemuslisät)
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min / viikko


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkisuunnittelukeskuksen tehtävänä on suunnitella maankäyttöä Espoossa. Keskus laatii yleis- ja asemakaavat, joilla ohjataan kaupungin kehitystä. Lisäksi keskuksessa laaditaan kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat. Kaupunkisuunnittelukeskuksessa on tällä hetkellä 135 työntekijää. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Kehittämispäällikkö Tiina Eronen
050 434 2661
tavoitettavissa 4.7. klo 13-14

Lakimies Mauri Hämäläinen
043 826 5237
tavoitettavissa 29.7. klo 9-10