(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, juniori
Lahden kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Työavain: 196380
Hakuaika alkaa: 2.10.2018
Hakuaika päättyy: 19.10.2018 15.00
Palkka: Tehtäväkohtainen palkka 3300 €/kk
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Etsimme Lahden kaupungin Lakipalvelut-tiimiin sinua LAKIMIES (JUNIORI) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi on kaupunkikonsernia koskevien laki- ja hallinnollisten asioiden hoitaminen sekä juridisen neuvonnan antaminen koko organisaatiolle osaavan lakiyksikkömme tuella. Lisäksi tehtävänäsi on tuottaa sisältöä verkko-oppimisympäristöön sekä kouluttaa organisaation henkilökuntaa. Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa, tehtäväsi on mahdollista muuttaa lakimiehen tehtäväksi. Työsi painottuu hallintomenettelyyn, sopimusoikeuteen, julkisiin hankintoihin sekä julkisuus- ja tietosuojalainsäädäntöön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on, että olet joko loppuvaiheessa opintoja oleva oikeustieteen ylioppilas (suunniteltu valmistuminen viimeistään vuonna 2019) tai oikeustieteen maisteri, jolla on työkokemusta enintään 3 vuotta sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi toivomme, että sinulla on vahva halu uuden oppimiseen.

Eduksi katsomme eduksi osaamisen tai kokemuksen erityisesti kunnallishallinnosta, asianajotoiminnasta tai julkisista hankinnoista.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta 19.10.2018 klo 15.00 mennessä.

Lahden kaupungin konsernipalvelujen tehtävänä on tukea kaupungin ja kaupunkikonsernin strategista johtamista sekä demokraattista päätöksentekoa erityisesti kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja sen alaisten toimielinten sekä kaupunginjohtajan apuna. Lisäksi konsernipalvelut suorittaa tukipalveluita koko konsernille sekä vastaa sille erikseen määrätyistä koko kaupungin yhteisistä toimintaprosesseista.

Lakipalvelut -yksikön tehtävänä on mm. toimia kaupunkikonsernin johdon juridisena asiantuntijana ja vastata koko kaupunkikonsernin juridisesta neuvonnasta. Lisäksi vastaamme kaupungin riskienhallinnan sekä valmius- ja turvallisuussuunnittelun ohjaamisesta ja kehittämisestä, sekä vakuutuksista.

Yhteystiedot

Kaupunginlakimies Pekka Virkkunen puh. 044 416 3072 tai pekka.virkkunen@lahti.fi

http://www.lahti.fi