(Poistunut julkaisusta)

Lakimies Helsinkiin ja Tampereelle
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Intrum Oy etsii Lakiasiat -osastolle

lakimiehiä vakituisiin työsuhteisiin Helsinkiin ja Tampereelle

Helsingin toimistollamme lakimiehen tehtäviin kuuluvat esimerkiksi lakimiesneuvonta- ja koulutuspalvelut sekä Intrumin omalle henkilökunnalle että asiakasyritysten yhteyshenkilöille. Työtehtävät sisältävät myös sidosryhmäsuhteiden hoitamisen esimerkiksi eri viranomaisten suuntaan. Myös oikeudellisten toimeksiantojen hoitaminen voi kuulua työtehtäviisi ja tulet silloin toimimaan asiamiehenä oikeuden istuntokäsittelyissä.  Toimenkuvaasi voi sisältyä myös yrityksen compliance-toimintoja ja tietosuojakäytäntöihin liittyviä tehtäviä. 

Tampereella lakimiehemme työskentelevät edellisten lisäksi yksityishenkilöiden velkajärjestelyasioiden parissa.

Edellytämme lakimiehiltä OTK/OTM -tutkintoa sekä lupaa oikeudenkäyntiavustajana toimimiseen. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, joustavuutta ja asiakaslähtöisyyttä sekä kommunikointia sujuvasti englanniksi. Kokemus perintäalalta ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä liiketoimintaympäristössä sekä kansainvälisen organisaation tuen ja kehittymismahdollisuudet. Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa hyvien työsuhde-etujen siivittämänä. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lue lisää tehtävistä sekä Intrumista osoitteessa www.intrum.fi/rekry

Hakuaika päättyy 8.4.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.