(Poistunut julkaisusta)

LAKIMIES, Helsinki (Ilmarinen)
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme lähes 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 45 miljardin euron sijoitusvarallisuus. Henkilöstömme on syystä työstään ylpeä ja arvostaa kannustavaa johtamista. Tule tekemään kanssamme työelämästä parempaa!

 

Haemme Ilmarisen lakiasiat ja Compliance –linjalle   

LAKIMIESTÄ

vakituiseen työsuhteeseen. 

Tätä meillä on tarjolla.  

Lakiasiat ja compliance -toiminnon tehtävänä on hallita yhtiön juridisia riskejä ja auttaa yhtiön sijoitus- ja muita liiketoimintoja tavoitteiden saavuttamisessa juridiset näkökulmat huomioiden. Tiimissämme meitä on kaikkiaan 12 asiantuntijaa. Linjalla työskentelee myös yhtiön tietosuojavastaava ja Compliance Officer. 

Juristien tehtäviin kuuluu mm. liiketoiminnan tuki sääntelyn soveltamisessa ja sopimusneuvotteluissa, toimialaan liittyvän sääntelyn seuraaminen ja edunvalvonta sekä asiantuntijatehtävät erilaisissa toimialan ja yhtiön kehityshankkeissa ja Ilmarisen koulutusohjelmissa. 

Haemme nyt joukkoomme lakimiestä tukemaan liiketoimintamalliemme digitalisoimista, tietojohtamista sekä tietojärjestelmä- ja tietohallintosopimusprosessejamme. Lakimies toimii läheisessä yhteistyössä teknologia ja kehittäminen -toiminnon sekä  muiden yhtiön lakimiesten kanssa. Lisäksi lakimies osallistuu sisäisten ohjeistusten laadintaan ja kouluttaa ilmarislaisia sekä toimii asiantuntijana linjan vastuulla olevissa hallinnollisissa prosesseissa ja kehityshankkeissa. Toimenkuvaan kuuluu myös toimialan sääntelyn seurantaa ja edunvalvontaa. 

Tätä toivomme sinulta

- Usean vuoden kokemusta tietoteknologiaan ja -hallintoon sekä tietojärjestelmä- ja tietohallintosopimuksiin liittyvästä juridiikasta esim. tietojärjestelmätoimittajan tai teknologiayrityksen palveluksessa tai asianajotoimistossa
- Digitaaliseen liiketoimintaan, digimarkkinointiin ja -viestintään sekä tietojohtamiseen liittyvän sääntelyn syvällistä ymmärtämistä ja soveltamiskykyä
- Kiinnostusta digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen ja tietojohtamiseen
- Kykyä nähdä asiat yhtiön strategian ja liiketoiminnan näkökulmasta
- Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- Vahvaa projektinhallinta- ja johtamiskykyä
- Ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
- Erinomaisia juridisia analysointikykyjä
- Kiinnostusta työskennellä tietointensiivisessä työeläkejärjestelmässä
- Oikeustieteellistä loppututkintoa (OTM/OTK)

Tarjoamme sinulle huippukivat työkaverit sekä itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jota voit muokata omien vahvuuksiesi pohjalta. Työeläkeyhtiössä toimit suomalaisen sosiaaliturvan ja yhteiskunnallisen keskustelun ytimessä. Ilmarislaiset kokevatkin tekevänsä merkityksellistä työtä. Sinulla on lakimiehenä ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan kehittämään työeläkejärjestelmän digitaalisia liiketoimintamalleja. Toimintakulttuurimme on avoin ja yhdessä menestymistä korostava. Modernit monitoimitilamme sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Ruoholahdessa.

Lisätietoja tehtävistä antavat
- Ilmarisen lakiasiainpäällikkö Ulla Malinen to 25.4. klo 13 – 14
- Experiksen Senior Consultant Heli Villa, p. 050 5703 680, ma 22.4. klo 15 – 16 tai ke 24.4. klo tai ma 29.4. klo 15 – 16.

Haethan tehtävää viimeistään 06.05.2019 painamalla alla olevaa Hae-painiketta. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.