(Poistunut julkaisusta)

Lakimies Helsingin toimistolle
Asianajotoimisto Nordia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Etsimme nyt joukkoomme itseohjautuvaa lakimiestä, jolla on aiempaa kokemusta asianajotehtävistä.
 
Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta erityisesti riita-asioiden hoitamisesta tai muulta liikejuridiikan osa-alueelta. Otamme kuitenkin kaikki hyvät hakijat huomioon. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, isojen kokonaisuuksien, ja samalla pienten yksityiskohtien hallintaa. Stressinsietokykysi on korkealla, eivätkä vastaantulevat ongelmat vaikuta keskittymiskykyysi. Tavoittelet erinomaisia henkilökohtaisia suorituksia positiivisella asenteella ja tuet muita tiimiläisiäsi tavoitellessamme parasta mahdollista asiakaskokemusta. Työkielenä on suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi.
 
Nordian tiivis yhteishenki ja kannustava työilmapiiri motivoivat työntekijöitämme haastavien tehtävien parissa. Juuri valmistuneet uudet toimitilamme tarjoavat viihtyisät ja valoisat puitteet työnteolle. Kahdentoista henkilön tiimissä saat äänesi kuuluviin ja pääset vaikuttamaan omaan kehitykseesi sekä Nordian tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä yhteistyöryhmissä pohjoismaisten, sekä LAWorld-jäsenyytemme myötä kansainvälisten kollegoidemme kanssa.
 
Nordia panostaa urasi kehitykseen antamalla mahdollisuuden päästä tutustumaan useaan eri liikejuridiikan alaan sekä erikoistumaan kokemuksen, kiinnostuksen ja asiakkaiden tarpeiden perusteella. Tarjoamme mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi ja kehittyä juridiikan ammattilaisena.
 
Haluamme kuulla sinusta heti!
 
Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi heti otsikolla ”TYÖHAKEMUS LAKIMIES” palkkatoiveineen alla olevaan sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Palkkaamme välittömästi, kun löydämme sopivan hakijan tai hakijoita.
 
Hakemukset: tia.maki@nordialaw.com.
 
Lisätietoja: Tia Mäki, asianajaja, osakas puh. 040 522 3053.