(Poistunut julkaisusta)

Lakimies Helsingin toimistolle
Asianajotoimisto Nordia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Etsimme nyt joukkoomme itseohjautuvaa juristia, jolla on kokemusta erilaisista sopimuksista yhtiön lakimiehenä tai asianajotehtävissä ja ymmärrys muista liikejuridiikan alueista.

Toivomme hakijalta muutaman vuoden työkokemusta yritysjuridiikasta, mutta otamme kuitenkin kaikki hyvät hakijat huomioon. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, isojen kokonaisuuksien, ja samalla pienten yksityiskohtien hallintaa. Stressinsietokykysi on korkealla, eivätkä vastaantulevat ongelmat vaikuta keskittymiskykyysi. Tavoittelet erinomaisia henkilökohtaisia suorituksia positiivisella asenteella ja tuet muita tiimiläisiäsi tavoitellessamme parasta mahdollista asiakaskokemusta. Työkielenä on suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Nordia panostaa urasi kehitykseen antamalla mahdollisuuden päästä tutustumaan useaan eri liikejuridiikan alaan, sekä erikoistumaan kokemuksen, kiinnostuksen ja asiakkaiden tarpeiden perusteella.

Haluamme kuulla sinusta!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi heti otsikolla ”TYÖHAKEMUS LAKIMIES” palkkatoiveineen alla olevaan sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Palkkaamme välittömästi, kun löydämme sopivan hakijan.

Hakemukset: tia.maki@nordialaw.com.

Lisätietoja: Tia Mäki, asianajaja, osakas puh. 040 522 3053.