(Poistunut julkaisusta)

Lakimies Finanssivalvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Pankkivalvonta-osasto vastaa luottolaitossektorin vakavaraisuusvalvonnasta yhteistyössä Euroopan keskuspankin kanssa. Valvomme luottolaitosten hallinnon luotettavuutta, riskienhallinnan menettelyjä ja riskinottoa sekä osallistumme pankkisääntelyn kehittämiseen.

Haemme määräaikaista (31.12.2018 saakka)

LAKIMIESTÄ

Vastaat pankkivalvonnan juridisista toimeksiannoista kuten luotettavuus- ja sopivuusselvityksistä, merkittävien omistusosuuksien hankintaan liittyvistä hakemuksista ja toimilupa-asioista. Osallistut myös Finanssivalvonnan sääntelytyöhön.

Olet aktiivinen ja aloitteellinen, ja sinulla on vahva halu uuden oppimiseen. Sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto. Kotimaisten kielten lisäksi työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä. Arvostamme lisäksi pankkitoiminnan ja sitä koskevan sääntelyn osaamista.

Meillä työskentelet finanssisektorin kannalta keskeisessä viranomaisessa. Teet haastavia ja monipuolisia tehtäviä pankkivalvonnan parissa asiantuntevassa porukassa. Tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus perehtyä pankkisääntelyyn ja Suomessa toimivien pankkien toimintaan kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 16) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jyri Helenius, p. 09 183 5312 tai jyri.helenius(at)finanssivalvonta.fi.
 
  
Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa. Lisäksi osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Hallinnollisesti toimimme Suomen Pankin yhteydessä, päätöksenteossa olemme itsenäisiä. Fivalaisia on lähes 200, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA