(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, finanssialan sääntely
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Etsimme nyt finanssialan sääntelyyn erikoistunutta lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan Lakipalvelut-ryhmämme Financial Services -tiimiä. Ota seuraava askel urallasi ja liity osaksi huipputiimiämme!

PwC:n Lakipalvelut-ryhmä on kasvanut voimakkaasti viimeisen muutaman vuoden aikana ja kasvu jatkuu edelleen. Lakipalvelut-ryhmään kuuluu Suomessa tällä hetkellä noin 30 liikejuridiikkaan erikoistunutta lakimiestä. Palvelualueisiimme kuuluvat finanssialan sääntely, pääomasijoittaminen ja rahastot, yrityskaupat ja -järjestelyt, yhtiöoikeus sekä corporate governance ja konsernin sisäiset rakennejärjestelyt. Lisäksi työskentelemme työoikeuden, tietosuojan, kilpailuoikeuden ja julkisten hankintojen, sopimusoikeuden sekä julkisen sektorin hankkeiden parissa.

Financial Services -tiimimme avustaa asiakkaita laaja-alaisesti finanssialan sääntelyyn liittyvissä kysymyksissä koskien muun muassa sijoituspalvelujen ja rahoitusvälineiden tarjoamista, arvopaperimarkkinoilla toimimista, vaihtoehtorahastojen toimintaa sekä luottolaitos- ja vakuutustoimintaa. Olemme asiakkaidemme tukena myös toimilupakysymyksissä sekä toiminnan harjoittamiseen liittyvien rakenteiden (mm. rahastorakenteet) suunnittelussa ja toteuttamisessa. Asiakkaitamme ovat suomalaiset ja kansainväliset pankit, vakuutusyhtiöt, rahastoyhtiöt, vaihtoehtorahastojen hoitajat, sijoituspalveluyritykset sekä pörssiyhtiöt. Toimimme tiiviissä yhteistyössä PwC:n veroasiantuntijoiden ja taloudellisten neuvonantajien kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

  • OTM-tutkintoa.
  • Vähintään parin vuoden kokemusta finanssialan sääntelyn parissa työskentelystä joko asianajotoimistosta, finanssisektorilta tai muusta asiantuntijaorganisaatiosta. Arvostamme erityisesti vaihtoehtorahastojen tai sijoituspalveluyritysten toiminnan tuntemusta sekä kokemusta rahastodokumentaation laatimisesta.
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta ja sen kehityksestä ja haluat panostaa hyvään asiakaskokemukseen. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä kollegojen kanssa. Motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä ja tartut ennakkoluulottomasti työtehtäviisi. Tarkempi työnimike ja -tehtävä räätälöidään taustasi ja kokemustasosi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin etuihin.

Haluatko olla yksi meistä?

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 16.9.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Manager Anne Blomster (050 356 2399 tai anne.blomster@pwc.com) ja Partner Elina Kumpulainen (044 552 2737 tai elina.kumpulainen@pwc.com).