(Poistunut julkaisusta)

Lakimies / Compliance Officer
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Haemme nyt joukkoomme kahta Lakimiestä/Compliance Officeria Espooseen.

Lakimies/Compliance Officer LähiTapiola-ryhmän Lakiasiat ja compliance -yksikköön

Tehtäviisi kuuluu erityisesti asiakkaiden tuntemisen ja rahanpesun estämisen sekä sijoituspalveluiden menettelytapojen ohjeistaminen, neuvonta ja tuki liiketoiminnolle sekä compliance-tehtävät. Tehtävään voi kuulua liiketoiminnan avustamista ja neuvontaa myös sisäpiiriasioissa, LähiTapiola-ryhmän vakuutusyhtiöiden sijoitustoiminnassa sekä asiakkaiden ulkomaiseen veroraportointiin (Fatca/CRS) liittyviä tehtäviä.

Työtehtävät sekä työnjako LähiTapiola Varainhoidon lakiasioista vastaavan lakimiehen kanssa täsmennetään valittavan henkilön osaamisvahvuuksien perusteella. Työtehtävä sijoittuu LähiTapiola-ryhmän vakuutus- ja rahoitustoimialan yrityksille palveluita tuottavan LähiTapiola Palvelut Oy:n Lakiasiat ja compliance -yksikköön.

Lakimies/Compliance Officer LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiöön

Tehtäviisi kuuluu seurata, ohjeistaa ja valvoa toiminnan lain- ja määräystenmukaisuutta yhtiön harjoittaman vakuutusliikkeen myynti-, asiakaspalvelu- ja korvaustoiminnossa sekä yhtiön tuotehallinnassa. Henkiyhtiön kolme keskeisintä liiketoiminta-aluetta ovat riski-, sijoitus- ja eläkevakuutukset. Ottaen huomioon yhtiön liiketoiminnan rakenne, työssä korostuvat erityisesti myynnin menettelytavat ja rahanpesun estäminen.

Työtehtävät sekä työnjako Henkiyhtiön lakiasioista vastaavien lakimiesten kesken täsmennetään valittavan henkilön osaamisvahvuuksien perusteella. Työtehtävä sijoittuu LähiTapiola Henkiyhtiön Juridiset palvelut -yksikköön.

Odotamme sinulta

  • Useamman vuoden kokemusta lakimiehen tehtävistä varallisuudenhoidossa tai muiden sijoituspalveluiden parissa (Lakiasiat ja compliance) / vakuutus- tai finanssialalta (Henkiyhtiö)
  • Osaaminen KYC ja AML –asioissa katsotaan eduksi
  • Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä yhtä lailla itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin
  • Kykyä työskennellä paineen alla
  • Ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja priorisointikykyä
  • Hyvää englannin kielen taitoa kotimaisten kielten lisäksi

Tarjoamme

Lakimiehenä/Compliance Officerina työsi on itsenäistä ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi jatkuvasti kehittyvässä säädösympäristössä. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä LähiTapiola-ryhmän Lakiasiat ja compliance –yksikön Lakimiehen/Compliance Officerin tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Hanna Vihavainen, puh. 09 453 5905 (23.5. klo 9-11 ja 28.5. klo 9-10.30) tai hanna.vihavainen@lahitapiola.fi.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä LähiTapiola Henkiyhtiön tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Antti Pöllänen, puh. 040 709 4240 (23.5. klo 13-15 ja 28.5. klo 14-15.30) tai antti.pollanen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 2.6.2019 mennessä. Ilmoitathan hakemuksessasi, kummasta tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut.