Lakimies / asiantuntija Liiketoiminnan lakiasiat ja tuki-yksikköön (määräaikainen)
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Lakimies / asiantuntija Liiketoiminnan lakiasiat ja tuki-yksikköön (määräaikainen)

Oletko vakuutusalan juridiikan osaaja, jolla on kokemusta ja intoa työskennellä itsenäisellä sekä tavoitteellisella otteella? Etsimme nyt lakimiestä / asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen pääkonttoriimme Helsingin Länsi-Pasilaan.

Lakimiehen / asiantuntijan tehtävässä tulet olemaan osa Oikeudellisen tuen työryhmää, missä tehtävänämme on varmistaa monin toimintatavoin liiketoiminnan osa-alueiden sääntelynmukaisuutta, tarjota juridista tukea sekä hoitaa itsenäisesti juridisesti haastavia vahinko- ja vakuuttamisasioita, laatia vastineita sekä tehdä liiketoiminnan edellyttämiä selvitystehtäviä. Toimit menestyksekkäästi yhteistyössä oman yksikkösi jäsenten sekä Fennian muiden yksiköiden, asiantuntijaverkoston sekä eri työryhmien kanssa. Sinulla on intoa osallistua erilaisiin kehityshankkeisiin ja tuoda niihin tarvittavaa juridista osaamista.

Lakimiehenä / asiantuntijana vastaat työryhmämme vastuualueisiin kuuluvien tehtävien hoitamisesta laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Varmistat, että liiketoiminnan osa-alueet voivat tehdä asiakaslähtöisiä ratkaisuja oikeudellisesti kestävällä tavalla. Koulutusten, ohjeistusten ja muunlaisen tuen avulla autat liiketoiminnan osa-alueita saavuttamaan tavoitteet sekä varmistumaan sääntelynmukaisuuden noudattamisesta.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy osaava henkilö, jolla on itsenäinen sekä analyyttinen ote sekä valmius hoitaa asioita eteenpäin tehokkaasti ja laadukkaasti asiakaslähtöisyyttä unohtamatta. Haemme henkilöä, jolla on kokemusta vakuutusalan juridisista tehtävistä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, erinomaisia suullisia sekä kirjallisia kommunikaatiovalmiuksia sekä jatkuvaa innostusta uuden oppimiseen. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. 

Tulet työskentelemään pääkonttorissamme Helsingin Länsi-Pasilassa lakimiesten ja asiantuntijoiden työryhmässä. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 31.10.2022 asti. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Milja Karhu, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse maanantaina 18.10. klo 10-12 ja keskiviikkona 27.10. kello 9-11 numerosta 050 339 7860. 

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään sunnuntaina 31.10.2021.

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507879
  • Tehtäväalue: Laki, Vakuutusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Milja Karhu (milja.karhu (a) fennia.fi)
  • Puhelin: 0503397860
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Uusimaa