(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, Asianajotoimisto Klingendahl Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Asianajotoimisto Klingendahl Oy on pääasiassa liikejuridiikan palveluihin keskittynyt asiantuntijaorganisaatio Pirkanmaalta. 


Meillä on nyt haussa asiakkaallemme

LAKIMIES

vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan monipuolisesti eri oikeudenalojen toimeksiantoja.


Asiakkaamme arvostaa erityisesti liikejuridista osaamista, tilannetajua vaihtelevissa tilanteissa, itsenäistä ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan sekä monipuolista kielitaitoa.

Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on neuvoteltavissa aikaisempi kokemuksesi huomioiden. 

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta uramahdollisuudesta, laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan oheisen linkin kautta. Lisätietoja saat soittamalla rekrytoinnissa avustavalle Alen Consulting Oy:n toimitusjohtaja Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=395


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.