(Poistunut julkaisusta)

Lakimies, Asiakasasiamiespalvelu
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Asiakasasiamiespalvelu on OP Ryhmän palvelu, jonka tavoitteena on varmistaa pankin, vakuutusyhtiön tai ryhmän muun palveluntarjoajan tekemän ratkaisun oikeellisuus asiakasnäkökulma huomioiden sekä taata entistä oikeudenmukaisempi ja nopeampi muutoksenhakumenettely.

 

Etsimme nyt Asiakasasiamiespalvelu–tiimiin lakimiestä (asiakasasiamies) vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

 

Tehtävästä

 

Tehtävässä vastuualueellasi on ennen kaikkea vakuutusliiketoiminnan korvauspäätöksiin ja muihin vakuutusasioihin liittyvien asiakkaiden oikaisupyyntöjen itsenäinen ja riippumaton käsittely ja ratkaisusuositusten laatiminen  

Keskeinen osa tehtävääsi on myös laatia havaintojesi perusteella parannusehdotuksia ja sitä kautta vaikuttaa liiketoiminnan tuotteiden, palveluiden ja toiminnan laatuun sekä asiakastyytyväisyyteen

 

Pääset osallistumaan vakuutusliiketoiminnan ehtojen, prosessien ja ohjeiden kehittämiseen asiakasnäkökulman kautta sekä kehittämään OP:n muutoksenhakuprosessia.

Tulevaisuudessa vastuualueesi voi laajentua myös pankkiliiketoimintaan.

Työskentelet tiiviisti liiketoiminnan kanssa ja työkavereiksesi saat asiakasasiamiesten lisäksi OP Ryhmän muut lakimiehet ja asiantuntijat.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Olet jo kerännyt kokemusta juridisista asiantuntijatehtävistä vahinkovakuutuksen alueelta ja sinulla on vahvaa osaamista eri vakuutuslajeista sekä niihin liittyvistä korvausprosesseista. Laaja-alainen vakuutustoimintaan liittyvän lainsäädännön, viranomaisohjeiden ja käytäntöjen tuntemus luovat sinulle edellytyksiä menestyä tehtävässä. Olet avoin uusille asioille ja toiminnan jatkuva kehittäminen kuuluu päivittäiseen tekemiseesi.

 

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (OTM/OTK) ja sujuvaa kielellistä osaamista niin suomeksi kuin englanniksi. Erityisen tärkeänä pidämme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa ja kykyä toimia luontevasti ja tuloksekkaasti liiketoiminnan ja muiden erilaisten sidosryhmien kanssa.  

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Tulet työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä, jonka kanssa pääset kehittämään niin liiketoiminnan prosesseja kuin omaa osaamistasi.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Mikäli vakuutimme sinut jo siitä, että tämä on sinun paikkasi, niin hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 3.6.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla.

 

Lisätietoa tehtävästä sinulle antaa Sampo Muotka, puhelimitse +358 10 25 25321 (parhaiten ma 25.5 klo 16-17 ja pe 29.5 klo 12-13)  tai sähköpostitse sampo.muotka@op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.