(Poistunut julkaisusta)

Lakimies (ajoneuvot)
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Tehtävän kuvaus

Haluaisitko päästä vaikuttamaan laaja-alaisesti ajoneuvojen elinkaarta koskeviin palveluihimme? Lakimiehenä vastaat osaltasi ajoneuvoteknisten päätösten sekä valvonta- ja tukitehtävien (mm. ohjeistus) säännöstenmukaisuudesta ja juridisten prosessien kehittämisestä. Osallistut myös säädösvalmistelu- ja säädösvaikuttamistehtäviin ja näiden tehtävien kehittämiseen. Toimit tarvittaessa projektipäällikkönä säädösvalmistelutehtävissä ja niihin liittyvissä osaston kehittämistehtävissä.

Työskentelet Ajoneuvot-osaston Palveluiden tuki -yksikössä Helsingissä. Yksikkömme vastaa mm. osaston säädösasioiden järjestämisestä ja ylläpidosta sekä osaston asiakaspalvelumallin toteutuksesta, kehittämisestä ja ylläpidosta. Lisäksi vastaamme mm. osaston kumppanisopimusten hallinnasta sekä kehitystehtävien tukemisesta. Tuot monialaiseen tiimiimme juridista asiantuntemusta palvellen koko osastoa ja sen yksiköitä.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Olet suorittanut oikeustieteen maisterin tai oikeustieteen kandidaatin tutkinnon. Sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Olet rohkea, oma-aloitteinen ja joustava tiimityöskentelijä. Arvostamme projektijohtamistaitoja, hyviä priorisointitaitoja sekä kykyä toimia tehokkaasti kiireisessäkin työympäristössä. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta toimenkuvan kaltaisista tehtävistä.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika
Meillä on käytössä liukuva työaika.
Tehtävä alkaa: 14.10.2019 tai sopimuksen mukaan.
Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 19.8.2019 16:15
ID: 31-148-2019

Sähköiset hakemukset:

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin kirjaamo
PL 320
00059 Traficom

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3857,02€/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa (enimmillään 45 %).

Edut

Meillä on kehittämistä ja kehittymistä tukeva kulttuuri. Jatkuva osaamisen kehittäminen ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita. Joustava työaika ja etätyö helpottavat työn ja vapaa-ajan tasapainon säilyttämistä. Lisäksi meillä on käytössämme mm. työmatkaetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä kattava työterveyshuolto.

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Mikko Helminen
yksikönpäällikkö
029 534 6426

Esa Aaltonen
osastopäällikkö
029 534 7132

Toimipiste

Helsinki, Vallila
Kumpulantie 9
00520 Helsinki

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Palvelussuhteen alussa voidaan käyttää koeaikaa.

http://www.traficom.fi

Haluatko tietää työpaikan sijainnin?

Näytä työpaikka kartalla tässä