(Poistunut julkaisusta)

LAKIMIEHIÄ
Mentula & Väätäinen Asianajotoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

MENTULA & VÄÄTÄINEN HAKEE KILPAILUOIKEUTEEN JA RIIDANRATKAISUUN ERIKOISTUNEITA LAKIMIEHIÄ

Asianajotoimistomme kasvaessa haemme kilpailuoikeuteen ja riidanratkaisuun erikoistuneita lakimiehiä.

Mentula & Väätäinen Asianajotoimisto Oy on boutique-asianajotoimisto, joka on erikoistunut kilpailuoikeus- ja riidanratkaisu -toimeksiantoihin. Visiomme on olla asiakkaan ensimmäinen luonnollinen valinta kaikissa kilpailuoikeus- ja riidanratkaisu -toimeksiannoissa. Meillä on monipuolinen ja kattava kokemus merkittävistä kilpailuoikeustoimeksiannoista, riita- ja rikosoikeudenkäynneistä sekä välimiesmenettelyistä.

Toimistomme asiakaskunta muodostuu kotimai­sista ja ulkomaisista pörssilistatuista yrityksistä sekä muista merkittävistä yrityksistä ja julkisyhteisöistä.

Kilpailulakimieheltä edellytämme aiempaa kokemusta kilpailuoikeustoimeksiantojen hoitamisesta, kuten esimerkiksi yrityskauppavalvontaa, määräävän markkina-aseman väärinkäyttöä, kartelleja ja muuta kilpailijoiden välistä yhteistyötä, valtiontukiasioita tai julkisia hankintoja koskevista toimeksiannoista.

Riidanratkaisulakimieheltä edellytämme aiempaa kokemusta riidanratkaisuja koskevista toimeksiannoista esimerkiksi eri tuomioistuimissa.

Aikaisempi kokemus esimerkiksi asianajotoiminnasta tai yhtiölakimiehenä toimimisesta katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulla olisi myös:

  • aitoa intohimoa omaan työhösi ja tavoite olla oman oikeudenalasi huippuosaaja
  • kyky tuottaa erinomaista ja laadukasta juridista tekstiä
  • halu ratkaista asiakkaiden oikeudellisia ongelmia ja kyky hahmottaa laajempia oikeudellisia kokonaisuuksia
  • erinomainen suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset osallistumaan haastaviin ja korkean profiilin toimeksiantoihin. Tarjoamme hyvät palkka- ja muut ehdot aikaisemman työkokemuksesi mukaan.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi 4.6.2018 mennessä joko asianajaja Arttu Mentulalle (kilpailuoikeus) osoitteeseen arttu.mentula@compdr.fi tai asianajaja Tapio Väätäiselle (riidanratkaisu) osoitteeseen tapio.vaatainen@compdr.fi.

Lisätietoja toimistostamme löydät kotisivuiltamme: www.compdr.fi. Toimistomme sijaitsee moderneissa tiloissa osoitteessa Pohjoisesplanadi 27 C, Helsinki.