(Poistunut julkaisusta)

Lakimiehiä / Finanssialan sääntely
PwC Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen uusia kollegoita vahvistamaan vahvistamaan Lakipalvelut-ryhmämme Financial Services -tiimiä. Tiimissämme on paikka avoinna sekä nuoremmalle että kokeneemmalle finanssialan sääntelyyn erikoistuneelle lakimiehelle. Ota seuraava askel urallasi ja liity osaksi huipputiimiämme!

Financial Services -tiimimme avustaa asiakkaita laaja-alaisesti finanssialan sääntelyyn liittyvissä kysymyksissä koskien muun muassa sijoituspalvelujen ja rahoitusvälineiden tarjoamista, arvopaperimarkkinoilla toimimista, vaihtoehtorahastojen toimintaa sekä luottolaitos- ja vakuutustoimintaa. Olemme asiakkaidemme tukena myös toimilupakysymyksissä sekä toiminnan harjoittamiseen liittyvien rakenteiden (mm. rahastorakenteet) suunnittelussa ja toteuttamisessa. Asiakkaitamme ovat suomalaiset ja kansainväliset pankit, vakuutusyhtiöt, rahastoyhtiöt, vaihtoehtorahastojen hoitajat, sijoituspalveluyritykset sekä pörssiyhtiöt. Toimimme tiiviissä yhteistyössä PwC:n veroasiantuntijoiden ja taloudellisten neuvonantajien kanssa.


Mitä odotamme sinulta?

  • OTM-tutkintoa.
  • Kokemusta finanssialan sääntelyn parissa työskentelystä joko asianajotoimistosta, finanssisektorilta tai muusta asiantuntijaorganisaatiosta. Arvostamme erityisesti vaihtoehtorahastojen tai sijoituspalveluyritysten toiminnan tuntemusta sekä kokemusta rahastodokumentaation laatimisesta.
    • Nuoremmalta lakimieheltä odotamme 1-2 vuoden työkokemusta.
    • Kokeneemmalta lakimieheltä odotamme 4-6 vuoden työkokemusta.
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta ja sen kehityksestä ja haluat panostaa hyvään asiakaskokemukseen. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä kollegojen kanssa. Motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä ja tartut ennakkoluulottomasti työtehtäviisi. Tarkempi työnimike ja -tehtävä räätälöidään taustasi ja kokemustasosi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia ja hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa vuonna 2019. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Haluatko olla yksi meistä?

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 20.9.2020. Odotamme innolla uusia tiimiläisiä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä antavat Director Anne Blomster (050 356 2399 tai anne.blomster@pwc.com) ja Partner Elina Kumpulainen (044 552 2737 tai elina.kumpulainen@pwc.com).