(Poistunut julkaisusta)

Lakiasioista vastaava johtaja
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

”Etsimme joukkoomme ratkaisuhakuista, innostavaa ja kokenutta juristia, jolla on vahva ja monipuolinen yritysjuridiikan osaaminen sekä ymmärrys viranomaisyhteistyöstä ja lainsäädännön kehittämisestä. Tarjolla on näköalapaikka yhtiön uuden strategian toteuttamisessa ja muutosjohtamisen ytimessä."

Haemme Laki- ja liiketoiminnan tuki -toimintoon vakituiseen työsuhteeseen

Lakiasioista vastaavaa johtajaa

Lakiasioista vastaava johtaja johtaa puolen kymmenen rautaisen ammattilaisen lakiasioiden yksikköä sekä koordinoi ulkoisten asianajopalvelujen hankintaa. Lakiasioiden yksikön vastuulla on tuottaa yhtiön muille toiminnoille laadukkaita oikeudellisia palveluja sekä huolehtia yhteistyöstä ulkoisiin palveluntuottajiin.

Olet kokenut ja ansioitunut lakiasioiden ammattilainen, jolla on aito kiinnostus digitalisoituvaa rahapeliliiketoimintaa kohtaan. Sinulla on ylemmän oikeudellisen korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen vähintään kymmenen vuoden monipuolinen kokemus vaativista yritysoikeudellisten asioiden hoitamisesta keskisuuressa tai suuressa yrityksessä ja/tai asianajotoiminnassa. Sinulla on näyttöä laajojen projektien johtamisesta. Kokemus esimiestyöstä lasketaan eduksesi.

Lakiasioiden yksikön työkenttään kuuluvat tehtävät laajasti oikeuden eri osa-alueilta. Sopimus-, yhtiö-, kilpailu-, IPR- ja tietosuojaoikeudellisen osaamisen lisäksi sinulla on hyvät edellytykset toimivaan viranomaisyhteistyön ja lainsäädännön kehittämiseen. Positiivista on, jos sinulla on kokemusta peliliiketoiminnasta, muiden digitaalisten palveluiden parista ja/tai kansainvälisestä toimintaympäristöstä. Olet taitava neuvottelija sekä luonteva esiintyjä – osaat priorisoida ja tuotat korkealaatuista kirjallista materiaalia. Tehtävä edellyttää analyyttisyyttä, liiketoiminnan tarpeiden ymmärtämistä, tavoitteellisuutta ja kykyä kokonaisuuksien hahmottamiseen. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ja näköalapaikan yhdessä Suomen suurimmista ja digitaalisen liiketoiminnan edistyksellisimmistä yrityksistä. Veikkauslaisena Sinulla on hyvät työsuhde-edut ja viihtyisä työympäristö Veikkauksen pääkonttorissa Pohjois-Haagassa. Raportoit yhtiön laki ja liiketoiminnan tuki -toimintoa johtavalle johtoryhmän jäsenelle.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnel Group Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa laki- ja hallintojohtaja Pekka Ilmivalta, puh. 050 596 7906, 10.9.2018 klo 15-16 ja 17.9.2018 klo 15-16 sekä Senior Research Consultant Sanni Kröger, Personnel Group puh. 040 738 8031, 12.9.2018 klo 13-15 ja 19.9.2018 klo 13-15.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen viimeistään 20.9.2018. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta.

Valitusta hakijasta tullaan tekemään perusmuotoinen turvaselvitys.